Summer Cup 2017
Baner

YouTube kanal

Baner

Izveštaji

Još jedna titula u nizu sa prvenstva Srbije

Još jedna titula u nizu sa prvenstva Srbije

Još jedan fantastičan uspeh naših mladih rukometaša. Na pobedničko postolje ovaj put su se popeli puleni trenera Miloša Čučkovića dečaci rodjeni 2003. Ovog puta najsjajnija medalja i prvo mesto na Prvenstvu Srbije za naše momke.

Put do zlata naši momci su započeli u grupi G sa ekipama Hidroelektrana Bajna Bašta i Ub sa Uba. Obe utakmice naši momci su pobedili bez većih problema. Utakmicu protiv ekipe Uba dobili smo rezultatom 12:8, dok smo ekipu Bajne Bašte još ubedljivije pobedili rezultatom 18:5.

Opširnije...

Bronzani dečaci Novog Beograda

Bronzani dečaci Novog Beograda

Nedavno završeno prvenstvo Srbije održano u Novom Sadu proteklo je znaku crvene boje. Naime tri prvoplasirane ekipe nose crvenu boju na grbu i ovim putem im cestitamo na osvojenim medaljama. Domaćin prvenstva RK Vojvodina osvojila je zlatnu medalju pobedivši u finalu ekipu Studentskog Grada, dok su naši momci na grudima poneli bronzanu medalju nakon pobede nad ekipom Crvene Zvezde.

Opširnije...

Sokolovima “skresana” krila

Povratak "bombardera" - Uroš Milutinović

Povratak "bombardera" - Uroš Milutinović

Opširnije...

Dva zlata na Svetosavskom turniru

Dva zlata na Svetosavskom turniru

Prošlog vikenda u Beogradu održan je 10. jubilarni Svetosavski turnir za najmlađe rukometašice i rukometaše u organizaciji Rukometnog Saveza Beograda. Najmlađa godišta (dečaci i devojčice 2005.) su igrali 4 + 1 a starija generacija (dečaci i devojčice 2003.) su igrali 6 + 1. Rukometni klub Novi Beograd je, kao po običaju, ima ekipe u sve četiri kategorije. Ovaj put su mladji bili na visini zadatka i doneli klubu nove zlatne medalje.

Opširnije...

Žetvom medalja završena 2015. godina

Žetvom medalja završena 2015. godina

Pred kraj veoma uspešne 2015.godine u Beogradu su održana 2 jaka međunarodna turnira. „Novogodišnji turnir" i „Trofej Beograda" . Naše selekcije su, kao po običaju, bile izuzetno uspešne i osvojili smo 4 medalje od 6 kategorija u koliko smo učestvovali.

Na Novogodišnjem turniru „Deca rukometa" zlatom su se okitili juniori 1999.godište i mlađi pioniri 2003.godište, dok su bronzani bili mlađi kadeti 2001. godište. Na „Trofeju Beograda" zlato su osvojili kadeti 2000.

Opširnije...

Još članaka...

Strana 2 od 70

Prijatelji sajta

rukometni savez beograda rukometni savez srbije evropska rukometna federacija svetska rukometna federacija

teluslogo  balkan handball logo contractorbaner,-speed,-mali

Tizi balon centraBoreas