Summer Cup 2017
Baner

YouTube kanal

Baner

Izveštaji

Izola – četvrti dan

Ovog jutra odlazak na plažu usledio tek nakon doručka i treninga. Dečaci su imali lagani trening gde je fokus bio na uvežbavanju odbrane i kretnje bez lopte.

Plažu San Simon danas je zamenilo kupanje „kod svetionika". More je kao i svih ovih dana bilo prijatno toplo i deca su uživala igrajući razne igrice sa loptom u plićaku.

Posle ručka usledila je pauza za odmor koji su neki iskoristili za popodnevnu dremku. Prvi su na teren izašli stariji dečaci 2003.godište. Oni su se po sistemu duple rotacije opet sastali sa DRŠ Alen Mihalj. Ovog puta slovenačka ekipa je bila prevelik zalogaj za naše momke. Odličnom igrom naši protivnici su dominirali tokom cele utakmice. Na kraju više nego ubedljivih devet razlike 11-20.

Utakmica pauze za odmor pa opet na teren. Takav je bio raspored za 2003. U drugom meču sastali su se sa ekipom Smedereva sa kojom u prvom duelu nismo imali većih problema. Utakmica je bila punih lepih poteza i golova i videlo se da naši dečaci uživaju na terenu. Lagana pobeda (19-8) i ostaje nada da se sa još jednom pobedom u grupi može makar do bronze. Rezultati odigranih utakmica ukazuju na to da će verovatno poslednja utakmica protiv Izole odlučiti kome će pripasti srebro a kome bronza...

Opširnije...

Izola – treći dan

Današnji dan smo započeli kupanjem na prelepim plažama Portoroža. Turističko mesto na 15ak minuta vožnje od Izole sa puno prelepih luksuznih hotela. Odmah po dolasku dečaci su uleteli u kristalno čisto more dok su stariji svoj "mir" pronašli u obližnjem kafiću Cacao koji je čuven po fantastičnom sladoledu. Dečaci su se dosetili da na oreginalan način čestitaju trenerima Banetu i Milošu rođendan pa su u pesku napisali rođendansku poruku i slikali se pored nje. Nakon kupanja i ispijanja kafica krenuli smo put Izole da se pripremimo za mečeve koji nas očekuju.

Opširnije...

Izola – drugi dan

Počeo je prvi takmičarski dan na Eurofestu. Naši momci su imali veoma težak raspored i već u prvim utakmicama se sastala sa najjačim ekipama na turniru.

Ekipa 2003. godište otvorila je dan sa utakmicom protiv ekipe sa Tajvana. U prvom delu utakmice smo napravili razliku od četiri gola, ali do kraja su brzi i spretni Tajvanci uspevali da nam se približe nekoliko puta i na gol razlike. Čestim izmenama, trener Nikola Maksimović je uspeo da sačuva energiju svih igrača i na kraju smo pobedili 14:10.

Opširnije...

Izola – prvi dan

Posle celonoćnog puta oko 8 časova ujutru stigli smo u Izolu. Bez obzira na mali broj prespavanih sati i dug put, nismo krili zadovoljstvo što smo konačno tu, tik uz more, na jednom od najvećih rukometnih turnira u Evropi – EUROFESTU.

Opširnije...

Zlatar - pripreme za nova zlata

Ekspedicija dečaka rođenih 2002.godine i mlađi od 16. do 23. juna održali su svoje prve pripreme na prelepoj planini Zlatar pod stručnim nadzorom trenera Milošević Branka i Panić Bobana.

Na 1280m nadmorske visine gde preovladava gusta borova šuma stekli su se sjajni uslovi za kvalitetan rad i boravak na svežem i čistom vazduhu. Ono što je malo omelo naše dečake i trenere u radu je kiša koja je padala prvih par dana. Svakodnevni boravak i aktivnosti u prirodi morale su da budu zamenjene treninzima u hali u Novoj Varoši, kao i laganim treninzima u maloj sali hotela, hodnicima i stepenicama. Međutim poslednje dane kišu je zamenilo sunce i lepo vreme pa se boravak u hali i hotelskim sobama zamenio aktivnostima u prirodi.

Zlatar pripreme novo  za zlato

Opširnije...

Još članaka...

Strana 10 od 70

Prijatelji sajta

rukometni savez beograda rukometni savez srbije evropska rukometna federacija svetska rukometna federacija

teluslogo  balkan handball logo contractorbaner,-speed,-mali

Tizi balon centraBoreas