Summer Cup 2017
Baner

YouTube kanal

Baner

Vesti

Generacija 1994. na pripremama u Sloveniji

Nasi igrači rođeni 1994. i mlađi od 21. do 30. avgusta imaće pripreme u Slovenj Gradecu u Sloveniji. Na proverenom mestu, sa dobrim uslovima za rad i izvanrednom uslugom, njih 26-orica pokusaće da se sto bolje pripremi za nastavak takmičenja u Vojvođanskoj ligi kao i kasnije za Ligu Srbije. Trener Milos Simić ima u planu sest prijateljskih utakmica sa najboljim ekipama Slovenije - prvakom Slovenije Celjem i viceprvakom Merkurom, kao i sa domaćinom Preventom i Gorenjem iz Velenja!

U Barselonu s dva tima

Od 24. do 28. jula Novi Beograd će učestvovati na prestižnom turinru u predgrađu Barselone – Sant Esteve Sesroviresu. U glavni grad Katalonije putijemo s 21 igračem koji će biti svrstani u dva tima i tako se takmičiti u kategoriji igrača rodeen 1991. i mlađih.

Turnir se održava po 29. put po redu, a pored kategorije u kojoj ćemo se mi takmičiti igra se i u nekoliko drugih uzrasnih kategorija i to u obe konkurencije – muškoj i ženskoj.

Inače, naš club će biti jedini predstavnik Beograda u Barseloni. Pripreme za ovaj prestižan turnir su počele počele 5. jula, pored nekoliko prijateljskih utakmica koje će naši momci odigrati protiv beogradskih timova poslednju, ujedno i najjaču, proveru imaće 18. jula u Svilajncu kada će ukrstiti koplja s reprezentacijom kampa „Rastimo”…

Evo spiska svih klubova koji će se boriti za trofej u kategoriji igrača rođenih 1991. I mlađih:

Sant Eeteve Sesrovires (Španija), Val de Grej (Francuska), Girgenti Agrigento (Italija), Abažne sport (Francuska), Kvart (Španija), Mark Olimpija (Slovenija), Sant Huan Dsspi (Španija), Novi Beograd 1 (Srbija), Novi Beograd 2 (Srbija), Huan Komenijus (Španija), Agenda Andebol (Portugalija) i Atelana (Italija).

Šestorica reprezentativaca iz Novog Beograda

Dokaz da se u našem klubu radi predano i s velikom ozbiljnošću došao je i iz kancelarije Rukometnog saveza Srbije. Šestorica naših igrača dobilo je poziv za kampove RSS što su svojevrsne reprezentacije u svojim godištima. Za kadete, igrače rođene 1992. i mlađi, pozvani su Luka Minić, Nemanja Radenković, Uroš Gopić, Bojan Popović. Inače, trener ove generacije srpskih rukometaša je prvi strateg Novog Beograda – Nikola Maksimović.
U sastavu pionira, igrača rođenih 1994, pozvan je Ivan Popović, a za mlađe pionire, igrače rođene 1995, Jovan Pupavac.

Strana 107 od 107

Prijatelji sajta

rukometni savez beograda rukometni savez srbije evropska rukometna federacija svetska rukometna federacija

teluslogo  balkan handball logo contractorbaner,-speed,-mali

Tizi balon centraBoreas