Summer Cup 2017
Baner

YouTube kanal

Baner

Vesti

Novi Beograd brani zlato na 4. Vrilitos turniru u Veriji

Novi Beograd brani zlato na 4. Vrilitos turniru u Veriji

Od 23-27.aprila u Grčkom gradu Veriji će se održati 4. po redu Vrilitos turnir, svakako najbolje organizovan turnir za mlađe kategorije. Ove sezone turnir se održava za dečake rođene 2002. godine i mlađe... Učesnici PPD Zgareb, Pari Sent Žermen, PIK Seged, San Rafael, Lokomotiva Brčko, Partizan, Novi Beograd, sve najblje grčke ekipe i još dosta dobrih timova, garantuju odlične utakmice.

Dečaci 2002. brane prošlogodišnju titulu koju su osvojili njihovi drugari iz 2000. godišta. Zadatak nam neće biti ni malo lak jer imamo izuzetno jaku grupu. Pored Novog Beograda u grupi je prvi favorit turnira PPD Zagreb, šampion grčke PAOK kao Edesa iz istoimenog grčkog grada.

Novi-Beograd-brani-zlato-na-4-Vrilitos-turniru-u-Veriji-002

Raspored utakmica Novog Beograda:

Subota 23.4. 10.00 časova Novi Beograd – Edesa

Subota 23.4. 15.30 časova Novi Beograd - PAOK

Nedelja 24.4. 10.00 časova Novi Beograd – PPD Zagreb

• Dalji raspored utakmica zavisi od plasmana u grupi

Trener ekipe Aleksandar Marković:

Radujemo se novom međunarodnm iskustvu. Turnir Vrilitos zauzima posebno mesto u godišnjem kalendaru Novog Beograda i posebno se pripremamo za njega. Svaku priliku koristimo da igramo sa najboljim ekipama iz regiona i cele Evrope kako bi se naša deca razvijala na pravi način jer međunarodno iskustvo doprinosi napretku ekipe... U grupi smo sa grkčim ekipama Edesom I PAOK-om i PPD Zagrebom. Očekujem plasman na prve de pozicije i kasnije borbu za medalje.

Levi bek Pavle Cvijetić: Mislim da idemo na vrlo jak turnir za 2002. godište. Dobro smo se spremili i idemo u najjačem sastavu... Konkurencija je vrlo jaka a tu pre svega msilim na PPD Zagreb, PIK Seged, Maccabi Dimonu I Partizan. Nedavno sam izašao iz teške povrede ali ću se truditi da dam svoj maksimum..

Novi Beograd sa 4 selekcije na 25.Prag kupu

Novi Beograd sa 4 selekcije na 25.Prag kupu

Od 24-28.marta u Pragu se održava tradicionalni Prag kup, koji se ove godine organizuje 25.put po redu. Tradicionalno za vreme katoličkog Uskrsa tačno 498 ekipa iz celog Sveta će se takmičiti za prestižni trofej na jednom od najjačih rukometnih turnira za mlađe kategorije. Novi Beograd će učestvovati sa 4 ekipe. Devojčice rođene 2001.i mlađe, juniori 1999, kadeti 2001, i pioniri 2003.godište.

Opširnije...

Sa BASK-om za bodove spasa

Seniori RK Novi Beograd

Seniori RK Novi Beograd

Opširnije...

Još članaka...

Strana 2 od 107

Prijatelji sajta

rukometni savez beograda rukometni savez srbije evropska rukometna federacija svetska rukometna federacija

teluslogo  balkan handball logo contractorbaner,-speed,-mali

Tizi balon centraBoreas