Summer Cup 2017
Baner

YouTube kanal

Baner

Vesti

Akim Komnenić – sa Novim Beogradom u nove pobede

Akim Komnenić – sa Novim Beogradom u nove pobede

Jedan od najboljih klubova u Srbiji za rad sa mladima u novu sezonu ulazi sa velikim pojačanjem. Rukometni klub “Novi Beograd” i njegov predsednik i osnivač Nikola Maksimović je dogovorio dugoročnu saradnju sa Akimom Komnenićem sa kojim je sarađivao tri godine u Makabiju iz Tel Aviva gde su imali odlične rezultate. Pored mnogobrojnih osvojenih trofeja najveći rezultat jeste osnivanje i postavljanje sistema rada u školi rukometa, koji će Makabiju doneti mnoge buduće asove iz sopstvenih redova.
 

Opširnije...

Novi početak u Smederevu!!!

Novi početak u Smederevu!!!

Nova sezona Prve lige Centar za naš novi tim predvođen novim trenerom Damirom Stojanovićem počinje današnjom utakmicom protiv novajlija u ligi Smederevom.

Opširnije...

RK „Novi Beograd“ u novoj sezoni sa novim trenerom

RK „Novi Beograd“ u novoj sezoni sa novim trenerom

Naš mladi i uspešni rukometni stručnjak Vlada Šimičić neće nastaviti saradnju sa Rukometnim Klubom Novi Beograd. Nakon tri sezone provedene u našem klubu došlo je do sporazumnog prekida saradnje...
Da podsetimo, popularni „Čipke“ je počeo sa radom u Novom Beogradu pre tri sezone. Tada je postavljen za šefa stručnog štaba seniorske ekipe.  Pored seniora vodio je tri najperspektivnije generacije u Klubu, dečake rođene 1999, 2000 i 2001. Sa seniorima se takmičio u Prvoj Ligi Centar i to veoma uspešno. U završenoj sezoni smo „za dlaku“ ostali bez plasmana u Super B ligu. Uporedo sa mladjim selekcijama je osvojio pregršt medalja u ligi Beograda, na prvenstvima Srbije kao i na brojnim međunarodnim turnirima. Vladi želimo puno sreće u novom klubu!

 

Ime novog trenera biće saopšteno uskoro!

Još članaka...

Strana 1 od 108

Prijatelji sajta

rukometni savez beograda rukometni savez srbije evropska rukometna federacija svetska rukometna federacija

teluslogo  balkan handball logo contractorbaner,-speed,-mali

Tizi balon centraBoreas