Summer Cup 2017
Baner

YouTube kanal

Baner

Vesti

Novi početak u Smederevu!!!

Novi početak u Smederevu!!!

Nova sezona Prve lige Centar za naš novi tim predvođen novim trenerom Damirom Stojanovićem počinje današnjom utakmicom protiv novajlija u ligi Smederevom.

Opširnije...

RK „Novi Beograd“ u novoj sezoni sa novim trenerom

RK „Novi Beograd“ u novoj sezoni sa novim trenerom

Naš mladi i uspešni rukometni stručnjak Vlada Šimičić neće nastaviti saradnju sa Rukometnim Klubom Novi Beograd. Nakon tri sezone provedene u našem klubu došlo je do sporazumnog prekida saradnje...
Da podsetimo, popularni „Čipke“ je počeo sa radom u Novom Beogradu pre tri sezone. Tada je postavljen za šefa stručnog štaba seniorske ekipe.  Pored seniora vodio je tri najperspektivnije generacije u Klubu, dečake rođene 1999, 2000 i 2001. Sa seniorima se takmičio u Prvoj Ligi Centar i to veoma uspešno. U završenoj sezoni smo „za dlaku“ ostali bez plasmana u Super B ligu. Uporedo sa mladjim selekcijama je osvojio pregršt medalja u ligi Beograda, na prvenstvima Srbije kao i na brojnim međunarodnim turnirima. Vladi želimo puno sreće u novom klubu!

 

Ime novog trenera biće saopšteno uskoro!

Šampioni na „ispitu“ u Pragu

Prag-April-2017-001p

S’ početkom proleća kreću i internacionalni turniri širom Evrope. U  vreme Uskršnjih praznika glavni grad Češke je centar mladih rukometaša i rukometašica na prestižnom turniru ’’PRAGUE HANDBALL CUP 2017.’’
RK Novi Beograd će učestvovati na jednom od najjačih turnira sa dve ekipe, igrači rođeni 2000. godine i mlađi i devojčice rođene 2002. i mlađe.

Opširnije...

Još članaka...

Strana 1 od 107

Prijatelji sajta

rukometni savez beograda rukometni savez srbije evropska rukometna federacija svetska rukometna federacija

teluslogo  balkan handball logo contractorbaner,-speed,-mali

Tizi balon centraBoreas