Summer Cup 2017
Baner

YouTube kanal

Baner

Rezultati LMK

Proteklog vikenda podmladak Novog Beograda igrao je tri utakmice LMK.

1994. Crvena Zvezda – Novi Beograd 22-35

Novi Beograd: Puletić, Stanković, Perković, Živojinović 6, Knežević L.3, Ivković 1, Knežević B. 13(3), Milutinović 10(1), Minić 2.

Od samog početka naši juniori su dominirali nad vršnjacima Crvene Zvezde. Sjajna odbrana, dobar kontranapad i lepršav pozicioni napad bili su presudni u osvajanju nova dva boda. Vredno je istaći učinak golmana Nikole Puletića (6 sedmeraca), kao i golgeterski učinak levorukih igrača Milutinovića i Bogdana Kneževića (zajedno 23 gola !).

1998. Kolubara – Novi Beograd 35-8

Novi Beograd: Negovanović, Nešić, Radisavljević, Jović, Mazalica, Petković 1, Jovanović, Milinčić 2, Janićijević, Živković 1, Maksimović 4.

Pravu katastrofu pretrpeli su naši dečaci u Lazarevcu. Iako prilično oslabljeni , ne postoji opravdanje za ovako ubedljiv poraz od sigurno bolje Kolubare. Bez ikakvog razloga momci su ušli uplašeno u utakmicu što ih je potpuno paralisalo i rezultat toga je bio i više nego ubedljiv poraz u Lazarevcu.

1999. Novi Beograd A – Rukobel 18-11

Novi Beograd: Nešić , Radisavljević, Maksimović 1, Stojanović 1, Jović, Pisarić 4, Međedović 2, Mazalica, Starčević 6, Daljević 4, Petković, Jovanović, Anđelković, Nenadović, Kristić.

U derbiju lige za 1999. godište naša A ekipa je bez većih problema savladala kvalitetnu ekipu Rukobela. Novi Beograd je već na početku utakmice poveo sa 5-1 što je do kraja vrlo lako održavano i još je i povećavana prednost iz minuta u minut. Verovatno bi pobeda bila i ubedljivija da nismo promašili nekoliko čistih prilika i napravili dosta tehničkih grešaka. Pored standardno dobrih Nešića i Radisavljevića na golu, dobar napadački učinak imali su Starčević, Pisarić i Daljević. Nekoliko kola pre kraja regularnog dela lige već smo obezbedili finalnu utakmicu sa prvoplasiranim iz grupe B.

Prijatelji sajta

rukometni savez beograda rukometni savez srbije evropska rukometna federacija svetska rukometna federacija

teluslogo  balkan handball logo contractorbaner,-speed,-mali

Tizi balon centraBoreas