Summer Cup 2017
Baner

YouTube kanal

Baner

Mazalica Uroš - budući Vijun

Uroš Mazalica - budući VujinDesni bek pionirske ekipe koja je nedavno u Aranđelovcu osvojila titulu na prvenstvu Srbije, Uroš Mazalica, je jedan od plejade levorukih talenata u rukometnom klubu Novi Beograd. Za nepune tri godine koliko trenira Uroš je pokazao zavidan napredak. Da bi izgradio lepu karijeru potrebno je još mnogo odricanja, truda i rada...

U koju školu ideš i kakav si đak?

Idem u osnovnu školu 20.oktobar , šesti razred i odličan sam đak. Najviše volim časove fizičkog jer mnogo volim sport.

Zbog čega si odlučio da treniraš rukomet?

Rukometom sam odlučio da se bavim kada su moji sadašnji treneri došli u školu i održali nam čas fizičkog i tada mi se ovaj sport mnogo svideo i odmah sam počeo da treniram.

Šta ti je najzanimljivije na treninzima?

Najzanimljivije na treninzima je kada igramo rukomet, ali kada radimo sa loptom razne vežbe dodavanja i šutiranja na gol.

Šta misliš o trenerima koji te vode?

Treneri koji nas vode su jako dobri treneri, nisu strogi, ali vole da se na treningu radi sa maksimalnom ozbiljnošću. Dosta toga sun as već naučili, a potvrda toga su I brojne medalje koje smo do sada osvojili.

Da li imaš svoj rukometnog idola?

Naravno da imam. Omiljeni igrač mi je Marko Vujin, desni bek naše seniorske reprezentacije. Igramo na istoj poziciji i voleo bih da jednog dana postanem igrač kakav je on danas.

Prijatelji sajta

rukometni savez beograda rukometni savez srbije evropska rukometna federacija svetska rukometna federacija

teluslogo  balkan handball logo contractorbaner,-speed,-mali

Tizi balon centraBoreas