Summer Cup 2017
Baner

YouTube kanal

Baner

Pavle Cvijetić – zaljubljenik u rukomet

 

Pavle-CvijeticPavle Cvijetić je član rukometnog kluba Novi Beograd dve godine, od početka formiranja grupe 2001. Na animacijama u Osnovnoj školi „Knjeginja Milica” su ga treneri našeg kluba zapazili i pomislili da je promašio odeljenje jer svojom fizičkim i mentalnim osobinama je bio daleko ispred svojih vršnjaka iz razreda. Kao dečak rođen 2002. izborio se za svoje mesto među starijim drugarima svojim zalaganjem, asistencijama i dobrom odbranom.

 

Pohvalno je reći da Pavle nema gotovo nijedan izostanak sa treninga u 2012. sem, rekreativne nastave, što ćemu sigurno doneti napredak u rukometu. Od Pavla u budućnosti očekujemo da bude predvodnik svoje generacije 2002. i jedan od stubova starijih drugara i ako ovako nastavi sigurni smo da će imati svetlu rukometnu budućnost.
U koju školu ideš i kakav si đak?
Idem u Osnovnu školu „Knjeginja Milica” odeljeje III 5, odličan sam đak i omiljeni predmeti su mi matematika I fizičko vaspitanje.
Zbog čega si se odlučio da treniraš rukomet?
Mislim da je rukomet sport baš za mene i puno mi se sviđa. Mislim da u rukometu mogu da uspem i da budem uspešan.
Šta ti je najzanimljivije na treninzima?
Najzanimljivije mi je naravno kada igramo rukomet i kada se moja asistencija završi golom. Takođe, volim kada vežbamo finte i šutiramo.
Šta misliš o trenerima u klubu?
Mislim da su svi treneri dobri, ali najviše volim svog trenera Baneta zato što ima puno razumevanja za mene i moje drugare i želi od nas da napravi vrhunske sportiste.
Da li imaš rukometnog idola?
Obožavam našeg reprezentativca Marka Vujina i Hrvata Ivana Balića.

Prijatelji sajta

rukometni savez beograda rukometni savez srbije evropska rukometna federacija svetska rukometna federacija

teluslogo  balkan handball logo contractorbaner,-speed,-mali

Tizi balon centraBoreas