Summer Cup 2017
Baner

YouTube kanal

Baner

Daljević Luka – “Kizin” naslednik

Daljević Luka – “Kizin” naslednikPivotmen generacije 1999. godišta, Daljević Luka, svojom konstitucijom, ponašanjem i igrama neodoljivo podseća na bivšeg pivotmena Novog Beograda Zorana Nikolića, nekadašnjeg juniorskog reprezentativca, sada istaknutog člana Radničkog iz Kragujevca. Luka je od samog početka svog bavljenja rukometom u Novom Beogradu kao svog idola pominjao Nikolić Zorana. Svi u klubu verujemo da će Luka jednog dana nastaviti "Kizinim" stopama. Od prvotimca Novog Beograda, do reprezentacije, pa do nekog velikog evropskog kluba...

 

U koju školu ideš i kakav si đak?

Idem u školu 20.oktobar, šesti razred i vrlo dobar sam đak. Najviše volim čas fizičkog vaspitanja jer obožavam sport.

Zbog čega si odlučio da treniraš rukomet?

Treneri su došli u moju školu da nam pokažu kako je rukomet lep sport i bili su u pravu, meni se odmah svideo, pre svega zato što je dinamičan, i počeo sam da treniram. Treniram rukomet već 3 godine.

Šta ti je najzanimljivije na treninzima?

Naravno kako i svim igračima kod mene u grupi tako i meni, najviše volim kada nas treneri podele u više ekipa i igramo rukomet. Ali naravno volim i sve ostale stvari koje se rade na treningu. Takođe volim kada učestvujemo na raznim turnirima, kako u zemlji tako i u inostranstvu, zato što u kratkom periodu odigramo veliki broj utakmica.

Šta misliš o trenerima koji te vode?

Mislim da nisu mnogo strogi i danas uče da budemo pravi sportisti kako na terenu tako i van njega.

Prijatelji sajta

rukometni savez beograda rukometni savez srbije evropska rukometna federacija svetska rukometna federacija

teluslogo  balkan handball logo contractorbaner,-speed,-mali

Tizi balon centraBoreas