Summer Cup 2017
Baner

YouTube kanal

Baner

Zlato, srebro i bronza u mini ligi 2012 !

Zlato, srebro i bronza u mini ligi 2012 !

Spuštena je zavesa na 23. Dečiju mini ligu koju organizuje rukometni savez Beograda. Po bilansu medalja rukometni klub „Novi Beograd" je drugu sezonu za redom najuspešniji klub u mini ligi.

     U konkurenciji 2001. godišta u odlučujućoj utakmici protiv Šamota i prave drama tokom svih 30 minuta Novi Beograd je poražen 8-7. Pobedonosni gol aranđelovčani su postigli 10 sekundi pre kraja. Da smo igrali nerešeno osvojili bi zlatnu medalju, ovako smo morali da se zadovoljimo srebrnom! Ekipa NBGD je ligu završila bez poraza i nastavila sa velikim napretkom koji pokazuje iz utakmicu u utakmicu. Sigurno je da ćemo sledeće sezone u ovom godištu imati dve podjednake ekipe koje će se boriti za vrh tabele. Najmlađa ekipa u ligi New Belgrade je sva bolja ali i dalje bez pobede.

     Kod dečaka 2000. godišta zabeležili smo fantastičan uspeh. Obe ekie su osvojile medalju! Ekipa „Novi Beograd" je bila neprikosnovena tokom cele sezone i osvojila je zlatnu medalju dok su drugari iz „NBGD" na kraju bronzani! Do sada se nikada nije dogodilo da jedan klub osvoji dve medalje u istom godištu! Novi Beograd pomera granice...

     U kategoriji 1999. Liga je završena još krajem februara. Imali smo tri ekipe i zabeležili smo sledeće plasmane: Novi Beograd 5. mesto, NBGD 10. a New Belgrade je na kraju osvojio 11.mesto.

 

Razultati poslednjeg kola:

 

2000. godište:

NBGD – Šamot 13-8

Novi Beograd – Partizan 16-12

NBGD – Novi Beograd 15-9

 

2001.godište:

Novi Beograd – Šamot 7-8

NBGD – Aranđelovac 12-6

New Belgrade – Rukobel 4-9

 

Završna svečanost 23. Dečije mini lige, revijalne utakmice, dodela medalja, nagrada i poklona najboljima je u subotu 2.juna u hali SC"Voždovac" na Banjici.

Prijatelji sajta

rukometni savez beograda rukometni savez srbije evropska rukometna federacija svetska rukometna federacija

teluslogo  balkan handball logo contractorbaner,-speed,-mali

Tizi balon centraBoreas