Summer Cup 2017
Baner

YouTube kanal

Baner

Stefan Radoničić – povratak na staze uspeha

Stefan Radoničić – povratak na staze uspehaNajbolji igrač juniorskog prvenstva Srbije 2008, najbolji igrač međunarodnog turnira u Pragu 2006, učešće na kadetskom prvenstvu Evrope u Češkoj 2008, i još sijaset pojedinačnih nagrada... To sve stoji u biografiji Stafana Radoničića u mlađim kategorijama. Pehovi sa povredama i česte promene klubova usporile su razvoj ovog momka. Član je Novog Beograda od početka tekuće sezone. Verujemo da je na putu povratka na staze uspeha. Za sada samo na momente pokazuje svoj raskošan talenat . Svi u rukometnom klubu Novi Beograd imaju strpljenje za Stefana i očekujemo da bljesne sledeće sezone kada je planiran napad na Super ligu.

Prčitajte intervju sa Stefanom:

Šta misliš o sastavu Novog Beograda u prolećnom delu sezone?

- Smatram da smo sakupili sve kockice koje će se do početka sledeće sezone idealno uklopiti. Iz utakmice u utakmicu napredujemo.

Šta su prednosti a šta mane Novog Beograda u odnosu na druge ekipe u Prvoj ligi?

- Najveća prednost su svakako naše godine, a paradoksalno nam je to i najveća mana. Mali broj naših igrača ima iskustvo igranja u Prvoj ligi, ali većina je bila veoma uspešna u mladjim uzrastima, što je takodje vrlo vazno. Iz svake utakmice izvlačimo pouke i učimo na greškama, popravljamo svaki segment igre i svakodnevno treniramo za razliku od većine drugih ekipa u ligi.

U nedelju nam dolazi Priboj. Šta očekuješ od te utakmice?

- Priboj je tvrda ekipa, igraju na mali broj golova. Našu šansu vidim u efikasnoj odbrani i brzim kontra-napadima . U Priboju smo pobedu ispustili zbog nekih početnickih grešaka, verujem da se to neće ponoviti u Pinkiju.

Kakva su tvoja očekivanja za sledeću sezonu?

- Očekujem da ispravimo sitne greške koje smo pravili ove sezone i da od početka naredne svima stavimo do znanja da je bod otkinut od Novog Beograda zlata vredan. Verujem da možemo do jednog od prva dva mesta koja vode u baraž za Super ligu.

Prijatelji sajta

rukometni savez beograda rukometni savez srbije evropska rukometna federacija svetska rukometna federacija

teluslogo  balkan handball logo contractorbaner,-speed,-mali

Tizi balon centraBoreas