Summer Cup 2017
Baner

YouTube kanal

Baner

Marko Lalović - violinista u rukometnom orkestru!

Marko Lalović - violinista u rukometnom orkestru!Marko Lalović je jedan od mnogobrojnih članova rukometnog kluba "Novi Beograd" koji svira neki muzički instrument. Violina je njegova ljubav, i sigurno je da će u narednom period imati bitnu ulogu u orkestru RK"Novi Beograd". Simpatični Marko sa upečatljivom plavom kosom je izuzetno vredan na treninzima. Treneri imaju samo reči hvale za njegovo ponašanje i odnos prema treningu. Verujemo da je pred njim jedna blistava rukometna karijera. Pročitajte intervju sa Markom:

U koju školu ideš i kakav si đak?

Idem u osnovnu školu "Duško Radović", četvrti sam razred i odličan đak,. Verujem da ću do kraja školovanja da budem odličan.

Zbog čega si odlučio da treniraš rukomet?

Odlučio sam se da treniram rukomet zato što mi se izuzetno svideo na prezentacijama u mojoj školi. Jako je zabavan i dinamičan sport i mogu da naučim dosta zanimljivih stvari u radu sa loptom.

Šta ti je najzanimljivije na treninzima?

Sigurno da je najzanimljivije kada igramo rukomet, to svi najviše volimo. Ali i vežbe hvatanja i dodavjanja koje radimo su super tj.sve vežbe koje radimo sa loptom su odlične.

Šta misliš o trenerima koji te vode?

Treneri u školi rukometnog kluba Novi Beograd su cool,ali kada ih mi ne slušamo mogu da budu jako strogi.

Prijatelji sajta

rukometni savez beograda rukometni savez srbije evropska rukometna federacija svetska rukometna federacija

teluslogo  balkan handball logo contractorbaner,-speed,-mali

Tizi balon centraBoreas