Summer Cup 2017
Baner

YouTube kanal

Baner

Stevan Beljin - dočekao šansu

Stevan Beljin - dočekao šansuStevan Beljin je član Novog Beograda od avgusta 2011. Došao je u naš klub iz PKB-a. Prva polusezona mi je korsitila da se prilagodi načinu rada u klubu i adaptira na novu sredinu, samim tim i nije imao značajniju minutažu. U prolećnoj polusezoni pokazuje da je izuzetno korstan igrač i da će tek pokazati svoje kvalitete. Zalaganjem i odnosom prema obavezama izborio se za veću minutažu. Izuzetna igra 1 na 1 i kvalitetan skok šut su njegovo najjače oružje. Svakako da mora još dosta da radi na segmentu igre u odbrani da bi bio kompletan igrač. Svi od njega očekujemo da pokaže pravo lice od sledeće sezone kada će naša mlada ekipa pretendovati na vrh tabele.

Šta mislite o sastavu Novog Beograda u tekućoj polusezoni?

- Sastav se od prošle polusezone se malo promenio, otišlo je par igrača, ali isto tako su došli isto kvalitetni igraci na njihovo mesto, tako da kao da i nije bilo u promena u sastavu ekipe....Ekipa je veoma dobra, i tek treba da se očekuju bolji rezultati od nas u narednom preiodu...
Koji je cilj Novog Beograda u drugoj polusezoni?

- Ciljevi u drugom delu polu sezone su da se ugiramo za naradnu sezonu koja je po meni mnogo bitnija od ove. Mlada smo ekipa i ovo je jedno veliko iskustvo za sve nas koji po prvi put igramo ovaj rang takmičenja. Mesto mesto nam je u gornjem delu tabele.
Šta bi mogla da bude prednost Novog Beograda u odnosu na druge ekipe?

- Prednost  je što igramo brz rukomet u odnosu na većinu ekipa u Prvoj ligi koje ne igraju tako. Mladost je naša šansa i želja za stalnim dokazivanjem i napretkom, kao i radom kod većine mladih igrača.
Protivnik u petak u 17.30 časova u hali "Pinki" nam je RK "Bane" iz Raške. Šta očekuješ na toj utakmici?

- Iskusna su ekipa sastavljena sa dosta kvalitetnih igrača. Naša šansa je da igramo samo našu igru i pobednik se neće ni u jednom trenutnu dovoditi u pitanje. U prvom delu sezone smo ih savladali na njihovom terenu i isto i očekujem u Pinkiju. Iskoristio bih priliku da pozovem našu publiku da dođe u" Pinki" u što većem broju jer nam njihova podrška izuzetno znači.

Prijatelji sajta

rukometni savez beograda rukometni savez srbije evropska rukometna federacija svetska rukometna federacija

teluslogo  balkan handball logo contractorbaner,-speed,-mali

Tizi balon centraBoreas