Summer Cup 2017
Baner

YouTube kanal

Baner

Svetlana Ponjavić briljirala na Opštinskom takmičenju iz matematike

Svetlana Ponjavić briljirala na Opštinskom takmičenju iz matematikeČlanica ženske grupe Rukometnog kluba Novi Beograd Svetlana Ponjavić je još jednom pokazala da je svestrana. Pored velikog umetničkog dara, u koji smo se lično uverili kada je nacrtala portret cele ekipe, i smisla za rukomet, Svetlana je briljantan đak. Ima sve same petice u dnevniku ali je otišla i korak dalje.

 

Na Opštinskom takmičenju iz matematike koje je održano u nedelju, 4. marta, jedina je iz njene škole "Branko Radičević" osvojila maksimalnih 100 bodova i tako se ubedljivo plasirala na Gradsko takmičenje najboljih matematičara koje će se održati za koju nedelju.

Iako je "meč" iz matematike bio na dan treninga Svetlana ga nije propustila. S osmehom na licu je utrčala u salu i kada je saigračicama saopštila da je pobedila nagrađena je s dugotrajnim aplauzom.

Ovom prilikom Rukometni klub Novi Beograd čestita Svetlani na izvanrednom rezultatu iz "matiša", želi joj mnogo sreće na Gradskom takmičenju i mnogo uspeha na svim poljima!

Prijatelji sajta

rukometni savez beograda rukometni savez srbije evropska rukometna federacija svetska rukometna federacija

teluslogo  balkan handball logo contractorbaner,-speed,-mali

Tizi balon centraBoreas