Summer Cup 2017
Baner

YouTube kanal

Baner

Lazar Stevanović – Šumadinac na crti Novog Beograda

 

Lazar Stevanović – Šumadinac na crti Novog Beograda

Lazar Stevanović je uzdanica Novog Beograda već treću sezonu. Ovaj Kragujevčanin je omiljen među saigračima jer je izuzetno pošten i vredan momak. Svaki trening i utakmicu pruža svoj maksimum, i zbog toga je vidan njegov izuzetan napredak u igri iz godine u godinu. Ove sezone se izborio za status prvog pivotmena u ekipi, a takođe je i jedan je od najboljih odbrambenih igrača u našem klubu. Po svojoj konstituciji podseća na proslavljenog mađarskog reprezentativca Đulu Gala. Uporedo sa treniranjem i igranjem Lazar je i uspešan student Više škole za sportske trenere. Već nekoliko meseci asistira na treninzima škole rukometa, pokazujući da će naš klub u narednom period imati dobrog stručnjaka za rad sa mlađim kategorijama.

Šta mislite o sastavu Novog Beograda u tekućoj polusezoni?

Doživeli smo par promena u sastavu tima, ali idalje imamo jako mlad sastav koji je verujem sposoban da zabelež i mnogo bolji plasman u ondnosu na onaj iz prvog dela sezone,jer 9 bodova sigurno nisu merilo našeg kvaliteta.

Koji je cilj Novog Beograda u drugoj polusezoni?

Želimo prvenstveno da konsolidujemo redove i da već sada krenemo u stvaranje tima za narednu sezonu u kojoj ce ciljevi nadam se biti daleko veći.Ali i do kraja ove sezone ćemo pokušati da iskoristimo svaku ukazanu šansu da krenemo ka vrhu tabele, gde nam je i mesto.

Šta bi mogla da bude prednost Novog Beograda u odnosu na druge ekipe?

Naša prednost u odnosu na ostale može biti to što je većina igrača već dugo vremena zajedno i što se poznajemo jako dobro. Imamo odličnu atmosveru, mladi smo, poletni i željni dokazivanja a verujem da smo posle odigrane prve polusezone stekli i potrebno iskustvo, koje je ranije u mnogo navrata isticano kao najveći problem ove ekipe.

Protivnik u subotu u 20 časova u hali "Pinki" nam je Mokra Gora. Šta očekuješ na toj utakmici?

Mokra Gora je ekipa iz gornjeg dela tabele, imaju izuzetno kvalitetan i iskusan sastav koji već dugi niz godina igra ovu ligu ali naš cilj je jasan to je POBEDA koju smo zamolo ispustili i u Zubinom Potuku. Ne želimo a i nemamo pravo bilo kome da pretimo ali verujem da smo posle dobre igre u Zaječaru ušli u svoj ritam i da možemo do pobede u ovom meču. Iskoristio bih priliku da pozovem našu publiku da dođe u" Pinki" u što većem broju jer nam njihova podrška izuzetno zanči.

Prijatelji sajta

rukometni savez beograda rukometni savez srbije evropska rukometna federacija svetska rukometna federacija

teluslogo  balkan handball logo contractorbaner,-speed,-mali

Tizi balon centraBoreas