Summer Cup 2017
Baner

YouTube kanal

Baner

Dušan Tasić –“ Ministar odbrane” Novog Beograda

Dušan Tasić –“ Ministar odbrane” Novog BeogradaTasić Dušanje član rukometnog kluba „Novi Beograd” tek nešto više od godinu dana. Na animacijama u osnovnoj školi   „Jovan Sterija Popović” su ga zapazili treneri našeg kluba, još tada je Dušan tražio da bude golman. Nije odmah pristupio našem klubu već godinu dana od animacije u školi, na nagovor drugara iz odeljenja. Već na prvom treningu Dušan je pokazao talenat i uz dobar rad može da bude vrhunski golman. Taj kvalitet su prepoznali i treneri naših starijih selekcija i Dušan od skora brani i za godinu dana starije drugare. 

U koju školu ideš i kakav si đak ?
Idem u osnovnu školu  „Jovan Sterija Popović” odeljeje  IV 4, odličan sam đak i omiljeni predmet mi je matematika.
Zbog čega si se odlučio da treniraš rukomet?
Rukomet mi je bio zanimljiv u samom početku kada sam počeo da treniram pa i dan danas, veoma je dinamičan i volim što je ekipni sport gde razvijamo timski duh. Na golu mi nikad nije dosadno i volim kada odbranim neki šut koji odlučuje pobednika pa se posle svi zajedno radujemo.
Šta ti je najzanimljivije na treninzima?
Zanimljivo mi je kada vežbamo hvatanje i dodavanje i volim iako sam golman kada radimo finte. Naravno takmičenje u rukometu u drugom delu treninga kao i sedmercu su mi omiljeni.
Šta misliš o trenerima u klubu?
Treneri su super, treninzi su uvek zanimljivi i uvek naučim nešto novo.
Da li imaš rukometnog idola ?
Da ima ih više. Na prvom mestu naravno to je moj kolega iz reprezentacije Darko Stanić, takođe to su Tjeri Omeje i Slavomir Šmal. Kada porastem voleo bih da budem isto tako dobar kao i oni.

Prijatelji sajta

rukometni savez beograda rukometni savez srbije evropska rukometna federacija svetska rukometna federacija

teluslogo  balkan handball logo contractorbaner,-speed,-mali

Tizi balon centraBoreas