Summer Cup 2017
Baner

YouTube kanal

Baner

Trofejni stručnjak Jezdimir Stanković posetio žensku grupu

jezdimir-stankovic-na-treninguU nedelju, 19. februara, u posetu ženskoj grupi Rukometnog kluba Novi Beograd došao je jedan od najistaknutijih srpskih rukometnih stručnjaka prof. Jezdimir Stanković i tim gestom učinio ogromnu čast našim članicama, treneru ali i celokupnom klubu.

Osvajač brojnih trofeja sa mnogim klubovima i reprezentacijom Jugoslavije, učesnik najvećih sportskih događaja i, može se slobodno reći, utemeljivač mnogih postulata u našem rukumetu uoči treninga u Osnovnoj školi „Branko Radičević" obratio se kratko našim članicama poželevši im mnogo sreće i uspeha u bavljenju sportom.

 

„Srdačno Vas pozdravljam. Rukomet je jedan lep sport i mnogo mi je drago kada vidim da se njime sa osmehom bave mnoga deca.

Želim Vam mnogo zdravlja, sreće i uspeha na sportskom putu koji ste izabrale", kazao je, između ostalog, Jezdimir Stanković koji je potom od naših članica nagrađen aplauzom.

Jezdimir Stanković je odgledao čitav trening nakon koga je pohvalio sve naše članice na izuzetnom zalaganju, predanosti i umeću. Naravno, posetu Jezdimira Stankovića ovekovečili smo zajedničkom fotografijom na kraju treninga.

Prijatelji sajta

rukometni savez beograda rukometni savez srbije evropska rukometna federacija svetska rukometna federacija

teluslogo  balkan handball logo contractorbaner,-speed,-mali

Tizi balon centraBoreas