Summer Cup 2017
Baner

YouTube kanal

Baner

Peto mesto za rukometašice Novog Beograda na Svetosavkom turniru

Peto mesto za rukometase malaRukometašice Novog Beograda osvojile su peto mesto na Svetosavskom turniru koji je 27. januara 2012. godine Rukometni savez Beograda organizovao u Sportskom centru Vračar. Iako jedne od najmlađih i sa ubedljivo najmanje iskustva, a takođe oslabljene za pet igračica koje zbog povreda i bolesti nisu mogle da učestvuju u ovoj akciji, naše igračice su se prikazale u odličnom izdanju i dokazale da iz dana u dan sve više napreduju. Pored toga što smo odigrali tri kvalitetne utakmice prelepo smo se družili i zabavili i svima nama će učešće na ovom turniru ostati u lepom sećanju.

U prvom kolu naše grupe posle velike borbe smo izgubili od SKBG-a, koji je u svom sastavu imao igračice i sa trogodišnjim stažom. Iako smo na okupu tek nešto više od tri meseca bili smo dostojan rival u prvom poluvremenu. Ipak, u nastavku susreta smo pali u igri u kojoj su šansu dobile sve igračice. U drugom kolu izgubili smo ubedljivo od sjajne ekipe Sloga iz Petovca na Mlavi. Ovaj tim, koji je na okupu gotovo četiri godine, bio je prevelik zalogaj za nas u ovom trenutku a po prikazanoj igri jedan je od najvećih favorita za zlato.

U meč u kojem smo ukrstili koplja sa Feniksom zabeležili smo sigurnu pobedu kojom smo osvojili peto mesto na turniru. Sve u svemu trener je bio prezadovoljan zalaganjem, ponašanjem i sportskim duhom koje su prikazale naše igračice. Ako nastavimo ovim tempom u najskorije vreme, gotovo sigurno, ćemo i mi biti favoriti na turnirima bez obzira ko na njima učestvuje.

Prijatelji sajta

rukometni savez beograda rukometni savez srbije evropska rukometna federacija svetska rukometna federacija

teluslogo  balkan handball logo contractorbaner,-speed,-mali

Tizi balon centraBoreas