Summer Cup 2017
Baner

YouTube kanal

Baner

Nemanja Radenković - Big Ben iz Bežanije

Nemanja Radenković - Big Ben iz BežanijeNemanja Radenković - Ben je član RK"Novi Beograd" od njegovog osnivanja. Imao je veoma važnu ulogu u svim uspesima našeg kluba. Nekoliko puta je bio i član kadetske reprezentacije Srbije. Izuzetan pregled igre, osećaj za asistenciju, kao i veliki repertoar šuteva su njegov najveći kvalitet. Izuzetno odan klubu, vredan i radan pravi je primer za ostale saigrače. Mora još dosta da radi na segmentu igre u odbrani da bi postao kompletan igrač. Pročitajte intervju sa njim:

Šta misliš o sastavu Novog Beograda u tekućoj polusezoni?

– Sastav za ovu polusezonu je dosta sličan prošloj, uz par novih, mladih igrača, koji su željni da pomognu u ostvarivanju što boljih rezultata do kraja sezone. Zajedno smo već 6 meseci i mislim da smo počeli da se uklapamo i što je najbitnije, razumemo na terenu, što se videlo u nekoliko do sad odigranih pripremnih utakmica!

Koji je cilj Novog Beograda u drugoj polusezoni?

- Cilj Novog Beograda u drugoj polusezoni je da pokušamo da ostvarimo što bolji rezultat. Mislim da 4 pobede u prvom delu nisu ni približno realni dometi ove ekipe. Iskusniji smo za 14 utakmica i mislim da će nam dosta pomoći da ispravimo greške i nedostatke, pre svega iskustva iz prvog dela. Dobro se radi na treninzima, atmosfera je sjajna i svi jedva čekamo da počnu utakmice.

Šta bi mogla da bude prednost Novog Beograda u ondosu na druge ekipe?

- Prednost Novog Beograda u odnosu na druge ekipe mogla bi da bude želja i motivacija, jer je ovo za nas nešto novo i ne nameravamo da se zaustavimo na ovome, već želimo da se dokazujemo i napredujemo sve vise. Moderan i brz rukomet koji forsiramo, može samo da nam ide u korist. Treba napomenuti i da smo u prvom delu imali dosta teških gostovanja. Sada te ekipe dolaze nama na megdan i moraće mnogo da se namuče ako misle da odu neporaženi iz ’’Pinkija’’.

Sledeći protivnik nam je Zaječar. Šta očekuješ na toj utakmici?

- Mislim da ne treba trošiti reči o ekipi Zaječara, trenutno vode na tabeli bez i jednog poraza i slobodno mogu reći da su već na polusezoni obezbedili plasman u viši rang. Naravno, to nas neće sprečiti da odemo u Zaječar i pokažemo mušku borbu do samog kraja, pa ko zna, mnoge smo do sad iznenadili, što ne bi i lidera?!

Prijatelji sajta

rukometni savez beograda rukometni savez srbije evropska rukometna federacija svetska rukometna federacija

teluslogo  balkan handball logo contractorbaner,-speed,-mali

Tizi balon centraBoreas