Summer Cup 2017
Baner

YouTube kanal

Baner

Juniori Novog Beograda odbranili zlato

 

Juniori Novog Beograda odbranili zlato

Rukometaši Novog Beograda uspeli su da odbrane zlatnu medalju na Državnom prvenstvu koje se prošli vikend održalo u Novom Sadu. Naši momci su pokazali da su i dalje najbolja ekipa u Srbiji.

Posle grupne faze odigrali smo sjajno polufinale sa rivalom  iz komšiluka ORK Zemun i nakon nerešenog rezultata 25:25 otišli u penal završnicu. Sve je bilo moguće u tim trenutcima ali naš sjajni Strahinja Radosavljević na golu je zaustavio dva šuta i odveo naš tim u finale. Krajnji rezultat nakon penal serije 29:27.

Juniori Novog Beograda odbranili zlato


U finalu ponovo dve beogradske ekipe. Ekipa Rakovice je pokušala da zaustavi naše momke u pohodu na zlato ali to im nije pošlo za rukom. Tokom cele utakmice vodio se pravi „rat“ na terenu, dosta čvrsta igra i jednih i drugih što pokazuje egal rezultat tokom celog toka meča. U našem timu najzapaženiji su bili tek oporavljeni Mazalica Uroš sa 6 postignutih golova i Pisarić Đorđe sa 5 golova. Moramo ponovo da istaknemo i našeg golmana Radisavljevića koji je ponovo bio na visini zadatka kada je to bilo najpotrebnije. U poslednja dva minuta utakmice ušli smo sa nerešenim rezultatom 24:24. Pisarić je na minut i po pre kraja realizovao sedmerac  za 25:24 i taj rezultat smo uspeli da održimo do kraja i tako je moglo da počne slavlje.

 

Juniori Novog Beograda odbranili zlato


Ova generacija momaka je i ovog puta potvrdila dominaciju koja traje već dugi niz godina. Otišli su sa najvišim očekivanjima i ta očekivanja su ispunili i upotpunili još jednim zlatom svoju već bogatu riznicu medalja i pehara. Ponosni smo na ovu generaciju, a mnogi će imati priliku da u sledećoj sezoni naprave korak napred igranjem za prvi tim…

 

Bilten možete preuzeti OVDE, a galeriju sa slika možete pogledati OVDE

Juniori Novog Beograda odbranili zlato

Prijatelji sajta

rukometni savez beograda rukometni savez srbije evropska rukometna federacija svetska rukometna federacija

teluslogo  balkan handball logo contractorbaner,-speed,-mali

Tizi balon centraBoreas