Summer Cup 2017
Baner

YouTube kanal

Baner

Poraz na otvaranju sezone

Poraz na otvaranju sezone

BASK – Novi Beograd 26-24 (13-12)
Mesto odigravanja: Posko arena

Broj gledalaca: 100
Sudije: Dauti i Kolavčić.
Sedmerci: BASK 4(2), Novi Beograd 2(1)
Isključenja: BASK 10 minuta, Novi Beograd 12 minuta

BASK: Matković, Durković 2, Sokolov 2, Bešir Petar 1, Jevtović  Milojko 8, Krstajić 1, Janković 6(2), Tomić, Bešir Pavle 1, Jevtović Miloš, Basara, Ćirković 3, Milenković 1, Branković , Drobnjak.

Novi Beograd: Kokotović, Minić A. 1, Nikolić 8, Peić 3, Mladenović, Martinović 1, Maričić 2, Kosanović  6, Ivanović, Minić L. 3, Stanojlović, Cvetković, Bubalo, Denić.
Na startu sezone podmlađen tim Novog Beograda pretrpeo je poraz od BASK-a. Posle početnog vođstva BASK-a naši momci su konsolidovali redove i uhvatili priključak. Odbrana je dosta dobro funkcionisala, momci su bili izuzetno borbeni. U napadu smo imali dosta problema, videlo se da igrači nisu još dovoljno uigrani. U drugom poluvremenu igralo se u egalu praktično do samog kraja. Skupo su nas koštali neiskorišćeni ziceri. Stekao se utisak da smo u samoj završnici u 3 navrata izuzetno oštećeni odlukama sudijskog para... Primetio se izostanak povratnika Laovića koji bi savkako svojim kvalitetom i iskustvom pomogao da se dodje do bodova. I pored svega hrabri nas činjenica da su momci dali sve od sebe na terenu i da sa takvim pristupom možemo puno da očekujemo u narednim utakmicama...
Izjava trenera Vlade Šimičića po završetku meča:
Odigrali smo utakmicu sa puno želje, ali tehničke greške u prvom poluvremenu i previše promašenih zicera u drugom poluvremenu su bili tas na vagi da bodovi ostanu na Carevoj ćupriji. Okrećemo se narednom protivniku i nadamo se prvim bodovima na našem domaćem terenu protiv Sloge.

Prijatelji sajta

rukometni savez beograda rukometni savez srbije evropska rukometna federacija svetska rukometna federacija

teluslogo  balkan handball logo contractorbaner,-speed,-mali

Tizi balon centraBoreas