Summer Cup 2017
Baner

YouTube kanal

Baner

Trijumfalno kroz Beč

Trijumfalno kroz Beč

Početkom meseca naši kadeti su učestvovali na Schmelz turniru u Beču. U 1999. godištu u konkurenciji 15 ekipa superiorno smo osvojili prvo mesto... Nakon početnog poraza do kraja turnira svi rivali su savladani više nego ubedljivo...

Rezultati:

A grupa:
Novi Beograd – WAT Atzgersdorf 11-17
Novi Beograd – Voslauer 20-7
Novi Beograd – Union West Wien 20-14
1/4  finale:
Novi Beograd – Handball Graz 20-6
1/2 finale
Novi Beograd – SG WAT Funhaus/Schmelz 21-11
Finale:
Novi Beograd – WAT Atzgersdorf 23-15
Trener Aleksandar Marković:
Turnir smo maksimalno iskoristili za obostrano upoznavanje,kao i za samu završnicu pripremnog perioda.
Prijatno sam iznenadjen atmosferom u ekipi, velika homogenost, veliko drugarstvo. Svojim kvalitetom smo opravdali ulogu favorita i nadam se da će ekipa i ubuduće ići uzlanom putanjom. Pravi ispit za ovu generaciju biće jedan od najjačih turnira u Evropi – Prag Kup, krajem marta 2016.
Kapiten Đorđe Pisarić:
Turnir  Schmeltz kup dobro je zamisljen i lepo organizovan sto se i očekuje od zapadnih zemalja, ali nije bio na nivou na kom smo navikli da igramo, bio je nešto lakši. Prva utakmica kao i uvek najteža , loša podloga kao i opuštenost u ekipi sputala nas je da obeležimo pobedu. Iz utakmice u utakmicu rasli smo kao ekipa i igrali sve zrelije, nije nas poremetila ni povreda našeg desnog beka Uroša Mazalice koji je hrabro izdržao iščašenje čašice i u nastavku nas bodrio sa klupe. Zadovoljan sam borbom i igrama saigrača, ali uvek može bolje. Takodje čestitke treneru i roditeljima koji put preputovali dug put da bi nas bodrili u finalu !!

Prijatelji sajta

rukometni savez beograda rukometni savez srbije evropska rukometna federacija svetska rukometna federacija

teluslogo  balkan handball logo contractorbaner,-speed,-mali

Tizi balon centraBoreas