Summer Cup 2017
Baner

YouTube kanal

Baner

U Smederevo po bodove

U Smederevo po bodove

U 9.kolu PRL Centar naši momci gostuju ekipi Smedereva. Rukometaši Novog Beograda u nedelju (16.11.) u 19.00 časova imaju samo jedan zadatak – da uzmu nova dva boda.

Liga ulazi u samu završnicu jesenjeg dela takmičenja. Prve tri ekipe na tabeli i dalje imaju isti broj bodova i svakako će sva pažnja biti usmerena na njih. RK SC Voždovac 2012, RK Obilić i RK Novi Beograd će imati veoma težak zadatak da sačuvaju bodove pored veoma teškog rasporeda do kraja polusezone.

Rukometaši Novog Beograda odlaze na megdan RK Smederevu. Veoma mlada ekipa koju predvodi juniorski reprezentativac Radojković (registrovan i za RK Partizan). Ipak u ovu utakmicu ulazimo kao favoriti i nadamo se da će Bijelić, Dimitrijević, Mandić , braća Minić i drugovi tu ulogu na terenu i opravdati.

- U nedelju, kao i u preostale 2 utakmice, očekujem da dođe do izražaja dobar rad sa treninga od početka sezone. Verujem da ćemo odigrati dobro i bez velike rezultatske neizvesnosti pobediti mlade i talentovane Smederevce. – zaključio je naš golman Branko Dimitrijević.

U Smederevo po bodove-02

Prijatelji sajta

rukometni savez beograda rukometni savez srbije evropska rukometna federacija svetska rukometna federacija

teluslogo  balkan handball logo contractorbaner,-speed,-mali

Tizi balon centraBoreas