Summer Cup 2017
Baner

YouTube kanal

Baner

Borba za 1.mesto

Borba za prvo mesto 12-10-2014

Nakon tri odigrana kola Prve rukometne lige, grupa „Centar", RK SC Voždovac i RK Novi Beograd dele prvo mesto sa istim brojem bodova.

U nedelju (12.10) sa početkom u 20.00 časova u hramu rukometa na Banjici upravo će se sastati ove dve ekipe.

Našim prvotimcima je potrebna pobeda protiv mlade i poletne ekipe Voždovca da bi preuzela lidersko mesto na tabeli. Po svemu sudeći, posle tri kola i tri pobede, Novobeograđani su u sjajnoj formi. Nadamo se da će zadržati visok ritam igre i zabeležiti nove bodove u gostima.

Utakmica između prve i druge ekipe na tabeli dosta govori o važnosti. Očekuje nas neugodan teren SC Voždovca, teška utakmica svih 60 minuta. U prednosti smo u odnosu na njih što su nam sva tri predhodna kola bila rešena u poslednjih 5 minuta utakmice, što može da nam bude iskustvo za derbi utakmicu kao što je ova. Ovo nam je još jedna prilika da pokažemo da smo zreli za rang više, tako da ćemo dati sve od sebe da upišemo nova dva boda i osamostaimo se na vrhu tabele. – prokomentarisao je naše desno krilo i najbolji strelac Prve Lige Luka Minić

Pozivamo sve ljubitelje rukometa i navijače našeg kluba da dodju na Banjicu i daju podršku našim momcima u derbiju kola.

SA NOVIM BEOGRADOM U NOVE POBEDE!!!

Prijatelji sajta

rukometni savez beograda rukometni savez srbije evropska rukometna federacija svetska rukometna federacija

teluslogo  balkan handball logo contractorbaner,-speed,-mali

Tizi balon centraBoreas