Summer Cup 2017
Baner

YouTube kanal

Baner

Nikola Maksimović nastavlja karijeru u Makabiju

Nikola Maksimović nastavlja karijeru u Makabiju

Mladi perspektivni srpski trener Nikola Maksimović (35) nastavlja karijeru u Makabiju iz Tel Aviva. Kao trener počeo je da radi pre 14 godina a pre pet godina osnovao je i naš Rukometni klub Novi Beograd, gde je vodio seniorsku ekipu i koordinirao školom rukometa.

U tom periodu osvojio je sijaset trofeja i medalja u mlađim kategorijama a sa seniorima je uspeo da za dve sezone napreduje dva ranga takmičenja. Rezultati njegovog rada odlsikavaju se i preko igrača koji danas igraju u superligaškim i inostranim klubovima.

Nakon višegodišnjeg rada u stručnom štabu kadetske i juniorske reprezentacije Srbije i uspešnog vođenja kluba usledio je poziv iz inostranstva. Sjajna prilika da svoje znanje i iskustvo primeni u Izraelu, gde od dolaska Dragana Đukića na mesto selektora, rukomet doživljava veliku ekspanziju. Maksimović će u Izraelskom šampionu asistirati treneru prve ekipe i vodiće školu rukometa.

Iza sebe ostavlja stabilan klub koji svojom masovnošću i uređenim sistemom funkcionisanja obećava da će nastaviti da niže dobre rezultate. Ovaj angažman pokauzuje da naša škola rukometa nije prevaziđena već je itekako cenjena u svetu.

Prijatelji sajta

rukometni savez beograda rukometni savez srbije evropska rukometna federacija svetska rukometna federacija

teluslogo  balkan handball logo contractorbaner,-speed,-mali

Tizi balon centraBoreas