Summer Cup 2017
Baner

YouTube kanal

Baner

Izola – šesti dan

Poslednji dan na ovogodišnjem Eurofestu počeo je sličnim rasporedom aktivnosti kao i do sad. Buđenje oko pola 9, odlazak na doručak, spremanje za plažu i naravno uživanje u kupanju i sunčanju na plaži San Simona.

Po povratku u školu Dante Aligijeri u kojoj smo bili smešteni, usledilo je spremanje za ručak i odmor pred odlučujuće utakmice i borbu za što bolji plasman.

Ono što do sada nismo spomenuli je to da je celokupna ekipa Rukometnog kluba Novi Beograd bila prezadovoljna smeštajem i hranom. Učionice u kojima smo bili smešteni su bile prostrane i čiste. Bili smo podeljeni u dve učionice tako da je svako imao dovoljno prostora za svoje stvari i dušeke za spavanje. Hrana je takođe bila na zavidnom nivou. Nakon svakog obroka su se ređali prazni tanjiri jer je trener Nikola kontorlisao da li je sve pojedeno a često su se tražili dodaci.

Nakon ručka usledio je popodnevni odmor. Dečaci su se potrudili da prikupe energiju i na teren izađu što odmorniji i maksimalno motivisani.

Stariji dečaci su u utakmici protiv Smeredeva odigrali ispod očekivanja. Na pet minuta do kraja Smederevci su vodili 9-6 ali su naši momci zaigrali mnogo bolje i odličnim finišom slavili 17-13. U odlučujućem meču za srebrnu medalju bili smo sjajni. Furiozan početak 5-1 je odredilo tok utakmice i bez većih problema pobedili smo Izolu koja je osvojila bronzu.

Dečaci 2004. su u prvom meču dana u još jednoj izjednačenoj utakmici savladali Izolu 18-17 i izborili meč za treće mesto. U tom duelu igrali smo sa Trsatom B koji je bio za nijansu bolji i zasluženo osvojio bronzanu medalju.

Nakon svečane ceremonije dodele pehara i medalja naši dečaci su bili na meti mnogih koji su želeli da se slikaju sa nama. Tajvanci, Slovenke, Česi bili su samo neki koji su želeli zajedničke slike sa našim trofejnim dečacima...

Prijatelji sajta

rukometni savez beograda rukometni savez srbije evropska rukometna federacija svetska rukometna federacija

teluslogo  balkan handball logo contractorbaner,-speed,-mali

Tizi balon centraBoreas