Summer Cup 2017
Baner

YouTube kanal

Baner

Izola – četvrti dan

Ovog jutra odlazak na plažu usledio tek nakon doručka i treninga. Dečaci su imali lagani trening gde je fokus bio na uvežbavanju odbrane i kretnje bez lopte.

Plažu San Simon danas je zamenilo kupanje „kod svetionika". More je kao i svih ovih dana bilo prijatno toplo i deca su uživala igrajući razne igrice sa loptom u plićaku.

Posle ručka usledila je pauza za odmor koji su neki iskoristili za popodnevnu dremku. Prvi su na teren izašli stariji dečaci 2003.godište. Oni su se po sistemu duple rotacije opet sastali sa DRŠ Alen Mihalj. Ovog puta slovenačka ekipa je bila prevelik zalogaj za naše momke. Odličnom igrom naši protivnici su dominirali tokom cele utakmice. Na kraju više nego ubedljivih devet razlike 11-20.

Utakmica pauze za odmor pa opet na teren. Takav je bio raspored za 2003. U drugom meču sastali su se sa ekipom Smedereva sa kojom u prvom duelu nismo imali većih problema. Utakmica je bila punih lepih poteza i golova i videlo se da naši dečaci uživaju na terenu. Lagana pobeda (19-8) i ostaje nada da se sa još jednom pobedom u grupi može makar do bronze. Rezultati odigranih utakmica ukazuju na to da će verovatno poslednja utakmica protiv Izole odlučiti kome će pripasti srebro a kome bronza...

Mlađi dečaci su odigrali utakmicu za infarkt. Tenzija i neizvesnost od samog početka... Rezultatska klackalica sve nas je terala da brišemo dlanove i navijamo iz sveg glasa... Pred kraj smo sa dva vezana gola poveli sa dva razlike ali onda olako igubili tri lopte i dozvolili Trsatu da povede pola minuta pred kraj. Poslednjih 30-ak sekundi Hrvati su bili izuzetno grubi i na 10 sekundi do kraja zaradili isključenje. Posle još jednog faula sjajni Karlović je u poslednjoj sekundi direktnim udarcem sa 9 metara pogodio mrežu Trsata za veliki bod! Čim se začuo znak koji je označio kraj utakmice na teren su utrčali stariji dečaci zajedno sa trenerom I usledilo je veliko slavlje.

Uspeli smo malo da "ohladimo" glave I krenemo ka centru. Oko 19 časova sa doka Izole ukrcali smo na brod koji nas je poveo u obilazak grada Pirana. Uz prelepe prizore zalaska sunca I prijatno pirkanje vetra uzivali smo u nestvarnim pejzažima. Nakon razgledanja grada sa mora krenuli smo nazad ka Izoli gde smo do kraja puta pevali, slikali se I uzivali u prijatnom ambijentu i veseloj atmosferi. Završen je još jedan uspešan I veoma sadržajan dan na Eurofestu.

 

Pogledajte naše slike iz galerije

Prijatelji sajta

rukometni savez beograda rukometni savez srbije evropska rukometna federacija svetska rukometna federacija

teluslogo  balkan handball logo contractorbaner,-speed,-mali

Tizi balon centraBoreas