Summer Cup 2017
Baner

YouTube kanal

Baner

Izola – treći dan

Današnji dan smo započeli kupanjem na prelepim plažama Portoroža. Turističko mesto na 15ak minuta vožnje od Izole sa puno prelepih luksuznih hotela. Odmah po dolasku dečaci su uleteli u kristalno čisto more dok su stariji svoj "mir" pronašli u obližnjem kafiću Cacao koji je čuven po fantastičnom sladoledu. Dečaci su se dosetili da na oreginalan način čestitaju trenerima Banetu i Milošu rođendan pa su u pesku napisali rođendansku poruku i slikali se pored nje. Nakon kupanja i ispijanja kafica krenuli smo put Izole da se pripremimo za mečeve koji nas očekuju.

Dečaci 2003.godište su imali veoma težak zadatak protiv ekipe DRŠ Alen Mihalj ali moramo da priznamo da smo imali svoju priliku da pobedimo. Rezultatski smo celu utakmicu bili „u igri" ali pred kraj je koncentracija popustila i dozvolili smo da se možda i pre vremena oprostimo od pobede. Krajnji rezultat 20:18 govori da se slabo igrala odbrana što je trener Nikola Maksimović najviše i zamerio našim igračima.

Mlađi dečaci 2004.godište takođe su se sastali sa ekipom DRŠ Alen Mihalj. Po kvalitetu smo bili bolji, ali po rezultatu slabiji. Završilo se sa 15:13 za njih, ali na terenu su veći deo meča bili nadigrani. U prelomnim trenutcima meča uz nekoliko tehničkih grešaka i loših procena sudija dali smo im "vetar u leđa". Sa par vezanih golova iskoristili su svoju šansu i na kraju slavili.

Nakon utakmica obe ekipe su imale gledanje utakmica sa trenerom. Analizirale su se greške, propušteni ziceri i šanse i došlo se do jednoglasnog zaključka da smo ipak sami „krivi" za poraze.

 

Pogledajte naše slike iz galerije

Prijatelji sajta

rukometni savez beograda rukometni savez srbije evropska rukometna federacija svetska rukometna federacija

teluslogo  balkan handball logo contractorbaner,-speed,-mali

Tizi balon centraBoreas