Summer Cup 2017
Baner

YouTube kanal

Baner

Izola – drugi dan

Počeo je prvi takmičarski dan na Eurofestu. Naši momci su imali veoma težak raspored i već u prvim utakmicama se sastala sa najjačim ekipama na turniru.

Ekipa 2003. godište otvorila je dan sa utakmicom protiv ekipe sa Tajvana. U prvom delu utakmice smo napravili razliku od četiri gola, ali do kraja su brzi i spretni Tajvanci uspevali da nam se približe nekoliko puta i na gol razlike. Čestim izmenama, trener Nikola Maksimović je uspeo da sačuva energiju svih igrača i na kraju smo pobedili 14:10.

U drugoj utakmici smo imali dosta teži zadatak protiv ekipe domaćina RD Izola. Poveli smo 5:2 ali smo dozvolili da nam se ta prednost istopi. Kad je na semaforu bilo 5:5 naši momci su „dodali gas" i na poluvreme smo otišli sa tri gola prednosti (10:7). U nastavku smo uspeli da održavamo prednost, međutim pred kraj je ponestalo snage i sa nekoliko tehničkih grešaka doveli pobedu u pitanje. Uz dosta sreće sačuvali smo gol prednosti i zabeležili još jednu pobedu 16:15.

Dečaci 2004.godište takmičenje su počeli duelom protiv ekipe Protivno, Vladimira Putina, iz Moskve. Odličnom odbranom i pokretljivom igrom u napadu već u prvim minutima igre stavili su do znanja grubim Rusima da nemaju šta da traže na utakmici. Razlika je rasla iz minuta u minut i svih pet igrača je imalo zapažen učinak.

 

Pogledajte naše slike iz galerije

Prijatelji sajta

rukometni savez beograda rukometni savez srbije evropska rukometna federacija svetska rukometna federacija

teluslogo  balkan handball logo contractorbaner,-speed,-mali

Tizi balon centraBoreas