Summer Cup 2017
Baner

YouTube kanal

Baner

Izola – prvi dan

Posle celonoćnog puta oko 8 časova ujutru stigli smo u Izolu. Bez obzira na mali broj prespavanih sati i dug put, nismo krili zadovoljstvo što smo konačno tu, tik uz more, na jednom od najvećih rukometnih turnira u Evropi – EUROFESTU.


Veoma brzo smo se smestili u Osnovnu školu Dante Aligijeri. Usledio je sastanak igrača sa trenerom Nikolom Maksimovićem i obilazak škole. Nakon užine imali smo dva sata odmora, koji smo svi iskoristili da napunimo baterije za kupanje i sunčanje koje nas je čekalo nakon buđenja.

Nakon kratke šetnje našli smo se na plaži San Simon. Kao i svake godine posle kupanja u moru usledilo je spuštanje niz tobogane i konzumiranje sladoleda i sokova... sve u svemu dečaci su proveli lepo i kvalitetno vreme na plaži i zadovoljni se uputili na trening.

Lagano rastrčavanje, igrice sa loptom, i na kraju igranje na dva gola je prijalo našim rukometašima da se malo adaptiraju na teren i klimatske uslove. Spremni smo da se suprotstavimo našim protivnicima i damo sve od sebe da dođemo do medalja u obe konkurencije.

 

Pogledajte naše slike iz galerije

Prijatelji sajta

rukometni savez beograda rukometni savez srbije evropska rukometna federacija svetska rukometna federacija

teluslogo  balkan handball logo contractorbaner,-speed,-mali

Tizi balon centraBoreas