Summer Cup 2017
Baner

YouTube kanal

Baner

Zlatar - pripreme za nova zlata

Ekspedicija dečaka rođenih 2002.godine i mlađi od 16. do 23. juna održali su svoje prve pripreme na prelepoj planini Zlatar pod stručnim nadzorom trenera Milošević Branka i Panić Bobana.

Na 1280m nadmorske visine gde preovladava gusta borova šuma stekli su se sjajni uslovi za kvalitetan rad i boravak na svežem i čistom vazduhu. Ono što je malo omelo naše dečake i trenere u radu je kiša koja je padala prvih par dana. Svakodnevni boravak i aktivnosti u prirodi morale su da budu zamenjene treninzima u hali u Novoj Varoši, kao i laganim treninzima u maloj sali hotela, hodnicima i stepenicama. Međutim poslednje dane kišu je zamenilo sunce i lepo vreme pa se boravak u hali i hotelskim sobama zamenio aktivnostima u prirodi.

Zlatar pripreme novo  za zlato

Bez obzira na sve, sa svih strana čujemo sjajne utiske. Stekli su se novi prijatelji, učvrstila postojeća prijateljstva i postavili temelji za još bolje rezultate u narednom periodu. Ekipe su se polako pripremale i za izlazak na veliki teren koji ih očekuje naredne sezone.

Zlatar pripreme novo  za zlato

- Uslovi za trening su bili dobri. Trenirali smo dva puta dnevno u sali, ali vremenski uslovi nam nisu baš išli na ruku pa smo imali i treći trening u hotelskim hodnicima ili stepenicama. Bazen nije radio, što je dosta rastužilo decu, ali je poslednjih par dana bilo prelepo vreme pa smo iskoristili da šetamo i uživamo u nestvarno lepoj prirodi Zlatara. Vozili smo se i žičarom sa koje se vidi cela Nova Varoš. Radili smo veoma naporno i dosta poboljšali tehniku. Večernje termine smo koristili za utakmice i individualno usavršavanje po pozicijama. Disciplina je bila na zavidnom nivou. Zadovoljan sam jer je urađeno što je i planirano, istakao je trener Bane nakon povratka sa puta.

Zlatar pripreme novo  za zlato

- Kompletan plan i program koji smo trener Branko i ja zamislili pre puta na Zlatar, u potpunosti smo ostvarili. Izuzteno sam zadovoljan pristupom i disciplinom igrača kako na treningu tako i van terena. Imali smo mali peh sa vremenom pa smo većinu aktivnosti imali u hali, iako je bilo u planu da treninge držimo napolju na otvorenim terenima. Zadovoljan sam uslovima i smeštajem na Zlataru, - dodao je trener Boban.

Prijatelji sajta

rukometni savez beograda rukometni savez srbije evropska rukometna federacija svetska rukometna federacija

teluslogo  balkan handball logo contractorbaner,-speed,-mali

Tizi balon centraBoreas