Summer Cup 2017
Baner

YouTube kanal

Baner

Đorđe Pisarić – zlatna desnica RK Novi Beograd

intervju - Djordje Pisaric

Jedan od najtalentovanijih igrača iz našeg podmlatka, Đorđe Pisarić, kuca polako na vrata prvog tima i svojim sjajnim partijama opravdava ulogu kapitena i jednog od nosioca igre generacije dečaka 1999. godište. Nakon fenomenalnog uspeha i osvajanja zlatne medalje na prvenstvu Srbije, Piske je svojom desnicom bio nerešiva enigma u finalu, postigavši 10 golova i tako bio najbolji pojedinac utakmice.

1. Na nedavno završenom prvenstvu Srbije u Aranđelovcu osvojili smo zlatnu medalju. Bio si jedan od najboljih na turniru. Da li si zadovoljan svojim igrama i igrama ekipe?

- Prilično sam zadovoljan svojim igrama , ali da naglasim najdraže mi je što smo delovali kao ekipa tokom celog prvenstva. I kada je bilo teško , mi smo bodrili jedni druge i dolazili do pobede

2. Posle osvajanja prvenstva imali ste proslavu maturske večeri U OŠ „Jovan Sterija Popović". Da li ste ti, Žile i Nešić bili zvezde večeri sa zlatnim medaljama i kako ste se proveli?

- Neverovatan osećaj je kada posle osvojenog prvenstva odete na proslavu mature. Svi drugari su nam srdačno čestitali na medalji, a na nama je bilo da nastavimo sa veseljem. Ovo je bilo veče za pamćenje

3. U proteklom periodu trenirao si nekoliko puta sa prvim timom Novog Beograda. Kakvi su utisci?

- Drago mi je što sam sa još par mojih drugara pozvan da budem deo prvog tima. Stariji igrači su nas prihvatili i pomagali nam šta god nam je bilo potrebno.

4. Šta očekuješ u narednoj sezoni?

- Posle pripremnog perioda očekuje nas prvenstvo Srbije za 98. godiste. Ima dosta vremena da se pripremimo i pokušamo da napravimo što bolji rezultat.

5. Da li možda pratiš neku stranu rukometnu ligu i ko ti je omiljeni igrač?

- Najviše pratim Bundesligu, a omiljeni igrači su mi Aron Palmarsson (Kiel) i Anders Eggert (Flensburg)

Prijatelji sajta

rukometni savez beograda rukometni savez srbije evropska rukometna federacija svetska rukometna federacija

teluslogo  balkan handball logo contractorbaner,-speed,-mali

Tizi balon centraBoreas