Summer Cup 2017
Baner

YouTube kanal

Baner

Budi sportista, budi human

Budi human budi sportista 001U petak, 6.juna 2014. godine, sa početkom u 11 časova na otvorenim terenima na Adi Ciganliji u organizaciji rukometnog kluba „Novi Beograd" održaće se humanitarni turnir "Budi sportista, budi human". Sav prikupljeni novac biće uplaćen na račun Vlade Republike Srbije namenjen za pomoć ugroženom stanovništvu u poplavama koje su nedavno pogodile našu zemlju.

Turnir će otvoriti počasni gosti, proslavljeni atletičari, Ivana Španović i Emir Bekrić. Svi zainteresovani mogu da prijave svoje ekipe u rukometu, košarci i malom fudbalu, a kotizacija po ekipi iznosi 3 000 dinara.

Za sve dodatne informacije možete posetiti zvaničnu fejsbuk stranicu turnira "Budi sportista, budi human" (https://www.facebook.com/budisportista ) . Prijava ekipa se vrši svakog dana od 14 do 16 časova na Terazijama, ispred hotela Moskva, i traje do srede 4.juna.

Pozivamo sve građane, sportiste i ljude velikog srca da uzmu učešće u turniru, kako bismo zajedno pomogli onima kojima je to trenutno najpotrebnije.

Budi human budi sportista 002

Prijatelji sajta

rukometni savez beograda rukometni savez srbije evropska rukometna federacija svetska rukometna federacija

teluslogo  balkan handball logo contractorbaner,-speed,-mali

Tizi balon centraBoreas