Summer Cup 2017
Baner

YouTube kanal

Baner

Vesti iz Lunda


 

 

 

 

 Gradonačelnik na biciklu… Pretposlednji dan turnira naši treneri su iskoristili za druženje sa Nemanjom Miloševićem , prvotimcem Lugija. Šetajući gradom pored nas je na biciklu prošao gradonačelnik Lunda Sven Feliks Svindal. Nemanja nam je skrenuo pažnju na taj podatak da on svakodnevno na posao dolazi biciklom, koja je izuzetno popularna kao prevozno sredstvo… Pomislili smo samo da li će se I gradonačelnik Beograda Dragan Đilas na posao voziti biciklom…
Doktor radi prekovremeno… Doktor naše ekspedicije Vlada Radović je pretposlednji dan turnira imao pune ruke posla. Turnirski sistem takmičenja gde se igra nekoliko utakmica u jednom danu ostavio je traga na većini naših juniora , ali i na par mališana. Mališani su se žalili na par kontuzija što je Vlada vrlo brzo sanirao i svi su bili spremni za finale. Mnogo više posla imao je sa juniorima. Povrede skočnog zgloba Nikolića, iščašenje nožnog palca Pupavca bile su samo neke od sitnijih povreda. Do duboko u noć masirao je Zdravkovića, Todorovića i Matičića. Korišćene su razne tehnike ali je najzanimljivija bila masaža” lomi-lomi” koju Vlada radi kolenima.
Golić-Šarić-Novi Beograd… Rukometni klub Golić-Šarić iz Banja luke čiji su osnivači proslavljeni asovi Nebojša Golić i najbolji golman sveta Danijel Šarić napraviće saradnju sa Novim Beogradom. Nikola Maksimović je na ovu temu rezgovarao sa Danijelom i Nebojšom i u načelu je dogovorena saradnja dva kluba. Ideja je da banjalučani učestvuju na našem tradicionalnom turniru i da nam oni uzvrate gostoprimstvo nekom drugom prilikom.
Podrška Srba… Na poslednjih nekoliko utakmica imali smo veliku podršku srpskih iseljenika koji žive i rade u Lundu, Malmeu i okolini. Zadovoljni pruženim partijama redovno su deci obezbeđivali sokove, slatkiše, sendviče… Većina nijh nas prati i nekoliko godina unazad i raduju se našim sledećim učešćima na Lundaspelenu.

Prijatelji sajta

rukometni savez beograda rukometni savez srbije evropska rukometna federacija svetska rukometna federacija

teluslogo  balkan handball logo contractorbaner,-speed,-mali

Tizi balon centraBoreas