Summer Cup 2017
Baner

YouTube kanal

Baner

Bijelić Nikola

Bijelić Nikola

Kapiten seniorske ekipe Bijelić Nikola već godinama je jedan od najstandradnijih igrača Novog Beograda. Ove sezone je dobio malo drugačije zadatke u odnosu na prethodne – značajniju ulogu u odbrambenim zadacima i za sada je jedan od istaknutijih u tom segment igre. Odlaskom Miloša Savića u inostranstvo Bijelić će izneti najveći deo minutaže na levom krilu uz svakako još bolji napadački učinak gde ima dosta prostora za napredak. Njegove igre u pripremnom periodu raduju sve u klubu – počev od saigrača, trenera pa do navijača. Verujemo da će predvoditi drugove do ostvarenja ambicija postavljenih na početku sezone – baraž za Super ligu !

Pročitajte intrevju sa Nikolom pred nastavak sezone...

1. Kako ocenjuješ učinak ekipe u prvom delu sezone?

- Mislim da smo igrali najbolji i najkvalitetniji rukomet u ligi, bez obzira na neke nesrećno izgubljene bodove. Izuzetno sam zadovoljan osvojenim drugim mestom koje u drugom delu treba odbraniti.

2. U odnosu na prvi deo imamo nekoliko izmena u igračkom kadru... Prokomentariši nam te promene...

- Dovođenjem Davorina smo puno dobili, pogotovo u napadu... Što se tiče odbrane potrebno je da se slože još neke kockice da bi to izgledalo kako treba. Sve nas raduje i povratak Branka Dimitrijevića među stative. Mislim da su njih dvojica velika pojačanja za našu mladu ekipu.

3. Da li si zadovoljan pripremnim periodom? Da li se neko posebno istakao?

- Dobro i kvalitetno smo trenirali u pripremnom periodu, i s nestrpljenjem čekamo prvu utakmicu. Mislim da su mlađi igrači pokazali veliko zalaganje i napredak u pripremnom delu. Njih par se posebno izdvojilo i nadam se da će to pokazati na narednim utakmicama.

4. Prokomentariši nam tvoje igre u prvom delu sezone...

- Svojim igrama sam uglavnom zadovoljan, pre svega u odbrani. U napadu uvek može bolje.

5. Šta očekuješ u drugom delu? Prvo gostovanje je u Loznici?

- Očekujem plasman u baraž za Superligu. Verujem da ćemo to i ostvariti, i da ćemo nastaviti sa kvalitetnim izdanjima iz prvog dela. Prva utakmica u Loznici nam je najvažnija. Mi imamo svoj cilj, prema tome idemo na pobedu!

Prijatelji sajta

rukometni savez beograda rukometni savez srbije evropska rukometna federacija svetska rukometna federacija

teluslogo  balkan handball logo contractorbaner,-speed,-mali

Tizi balon centraBoreas