Summer Cup 2017
Baner

YouTube kanal

Baner

Seniori počeli pripreme

Seniori počeli pripreme

Sličan tim - superligaške ambicije

Seniori rukometnog kluba Novi Beograd su nakon dve nedelje individualnog rada počeli zajednički deo priprema. Trener Nikola Maksimović je u sredu 14.avgusta izvršio prozivku na otvorenim terenima na Bežanijskoj kosi. Na prvom treningu okupilo se 26 igrača, među kojima je bilo i nekoliko novajlija. Novi članovi Novog Beograda u nastupajućoj sezoni biće levi bek Luka Dačević, kao i golman Nenad Ćojbašić inače povratnik u naše redove iz prvoligaša Nove Pazove. Svakako da ćemo u njima imati značajna pojačanja. Pored njih dvojice još nekoliko igrača je trenutno na probi. Timu je priključeno 10 igrača iz B tima koji će imati priliku da se nametnu za značajniju ulogu u prvom timu.

U naredne dve nedelje treninzi će se održavati kombinovano na Bežanijskoj kosi, teretani Arena no 1 , kao i u halama Pinki i Banjica. Prvog dana septembra se ide na pripreme na Karataš, a u planu je odigravanje 8 kontrolnih utakmica kako bi ekipa spremno dočekala start sezone 21. septembra protiv Loznice,

Podsećamo da su ekipu u letnjoj pauzi napustili Aleksandar Laović koji karijeru nastavlja u Turskoj, dok su krila Matičić Viktor i Minić Luka novi članovi Partizana.

Prijatelji sajta

rukometni savez beograda rukometni savez srbije evropska rukometna federacija svetska rukometna federacija

teluslogo  balkan handball logo contractorbaner,-speed,-mali

Tizi balon centraBoreas