Summer Cup 2017
Baner

YouTube kanal

Baner

Šest medalja u Mini ligi

Šest medalja u Mini ligi

Spuštena je zavesa na takmičarski deo 24.dečije lige. Novi Beograd je po treći put uzastopno najuspešniji klub !!! Konačan bilans naših ekipa je 1 zlato i 5 srebrnih odličja... Zlato smo osvojili kod dečaka 2000, a srebrne medalje kod dečaka 2000, 2001 i 2002. kao i kod devojčica 2001 i 2002. godište.

U posledjnjem kolu Mini lige u kategoriji dečaka osigurali smo dve srebrne medalje. Dečaci 2001. savladali su dvosturkog šampiona Šamot sa ubedljivih 18-5 i u poslednjem trenutku odbranili prošlogodišnje srebro.

Dečaci rođeni 2002. i mlađi takođe su morali da se zadovolje srebrnim odličjem. U poslednjem kolu pobeđen je Šamot 15-9. Šampionsku titulu su osvojile komšije iz Studentskog grada.

Devojčice Novog Beograda ubedljivom pobedom zaokružile su takmičenje u ovogodišnoj Mini ligi. U poslednjem kolu naše gracije rođene 2002. bile su superiorne protiv beogradskog Radničkog savladavši ga s 21:3. Ovaj meč nije imao rezultatski značaj budući da smo mnogo pre ovog kola obezbedili srebrno odličje u ovoj konkurenciji.

Završni bilten možete pogledati OVDE

Prijatelji sajta

rukometni savez beograda rukometni savez srbije evropska rukometna federacija svetska rukometna federacija

teluslogo  balkan handball logo contractorbaner,-speed,-mali

Tizi balon centraBoreas