Summer Cup 2017
Baner

YouTube kanal

Baner

Delić Danilo Dača – dečko iz senke

Delić Danilo Dača – dečko iz senke

Delić Danilo trenira rukomet već 8 godina. Tokom cele svoje karijere igra na poziciji levog krila. Ove sezone je priključen 1. timu Novog Beograda jer je tokom prošle bio jedan od istaknutijih članova B tima koji se takmiči u okviru Srpske lige. Sjajne fizičke predispozicije ovog momka još nisu došle do izražaja u punoj meri. Činjenica da je već godinama u senci Bijelić Nikole i Matičić Viktora, kolega sa pozicije u timu ga ne obeshrabruje da redovno trenira i strpljivo čeka šansu. Za očekivati je da odlaskom iskusnijih saigrača sa pozicije levog krila Danilo seldeće sezone ima daleko veću minutažu i neuporedivo bitniju ulogu u timu.
Pročitajte intervju sa Dačom...

 

1. Od ove sezone si priključen 1. timu RK"Novi Beograd". Kako si zadovoljan dosadašnjim učinkom?

- Ambicije tima su takve da nije bilo mesta za neko moje kaljenje ili isticanje, tako da ne mogu reći ništa o mom dosadašnjem učinku.

2. Kakav je igrački kadar i koje su ambicije u Prvoj ligi Centar?

- Mi smo mlada ekipa sa, po mom mišljenju, dosta talentovanih igrača. Nadamo se plasmanu u baraž za super ligu, tj. jednom od prva dva mesta koje nas tamo i vodi.

3. Prokomentariši prvih pet utakmica u prolećnom delu prvenstva?

- Prvih pet utakmica prolećnog dela i nisu prošle onako kako smo to zamišljali, malo smo skrenuli sa puta i nadam se da nije kasno da se razbudimo. Atmosfera u klubu je narušena i izgubili smo taj idealan kolektiv koji nas je krasio u prvom delu sezone.

4. U sledećem kolu gostujemo Požarevcu. Kakva su tvoja očekivanja?

- Ceo tim je svestan situacije u kojoj se trenutno nalazimo, ne očekujemo nista drugo osim pobede. Ne znam šta da kazem na tu temu, treniram zbog sebe i jer to volim, nikada nisam razmišljao o nekoj daljoj budućnosti što se rukometa tiče...

Prijatelji sajta

rukometni savez beograda rukometni savez srbije evropska rukometna federacija svetska rukometna federacija

teluslogo  balkan handball logo contractorbaner,-speed,-mali

Tizi balon centraBoreas