Summer Cup 2017
Baner

YouTube kanal

Baner

Uspešan treći vikend Lige Vračara

Uspešan treći vikend Lige Vračara

Devojčice Novog Beograda su nastavile sjajan niz u ovogodišnjoj Ligi Vračara. Nakon sjajnog debija i još boljeg izdanja drugog vikenda i na trećem naše gracije su imale stoprocentan učinak.
Obe naše ekipe su bile na visini zadatka u utakmicama protiv drugih timova. Jedna ekipa je ubedljivo savladala Taurunom, druga je bila bolja od Crvene Zvezde i Radničkog dok je međusobni okršaj naših ekipa završen nerešenim rezultatom. U trećem vikendu Lige Vračara sve ekipe nastupile su u najjačim sastavima za razliku od nas koji smo se odlučili da u ovoj Ligi glavnu reč vode naše najmlađe članice potpomognute sa tri-četiri iskusnije igračice. Takav recept se pokazao kao odličan i primenićemo ga i u narednim kolima. Iako su sve naše igračice ispunile očekivanja ovoga puta odvojićemo samo Teodoru Simeonom koja je prvi put u dresu Novog Beograda nastupila u nekoj zvaničnoj utakmici.

Dečaci RK Novi Beograd su bili podjednako uspešni kao i njihove klupske drugarice, zabeležili su dve pobede i jedan nerešen rezultat! Bitno je istaći da je u ovom vikendu Lige Vračara u zvaničnim utakmicama svoj debi imalo nekoliko naših igrača: Uroš Golubov, Milan Ranisavljević , Dimitrije Stepanović i Kristijan Stamevski . Potpomognuti iskusnijim drugarima ostavili su odličan utisak!

Rezultati:

Novi Beograd- Junior 14-12

Novi Beograd-Dif 10-10

Novi Beograd-Železničar 22-13

 

Galeriju slika možete pogledati OVDE

Prijatelji sajta

rukometni savez beograda rukometni savez srbije evropska rukometna federacija svetska rukometna federacija

teluslogo  balkan handball logo contractorbaner,-speed,-mali

Tizi balon centraBoreas