Summer Cup 2017
Baner

YouTube kanal

Baner

Dušan Andrejević – Gruja, “ratnik” na crti

Dusan Andrejevic intervju

Pivotmen Novog Beograda Andrejević Dušan je poznat kao beskompromisan borac. Izuztena borbenost i sjajna igra u dobrani su njegov najveći kvalitet. Dolaskom u naš klub iz superligaša PKB-a gde je proveo prethodnih godinu ipo dana, pojačao je konkurenciju na poziciji pivotmena, a našoj odbrani je dao preko potrebnu agresivnost i čvrstinu.
Dušan je sa kadetskom reprezentacijom Srbije učestvovao na Evropskom i Svetskom prvenstvu. Sada je na širem spisku juniorske reprezentacije. Verujemo da će se igrama u Novom Beogradu ponovo izboriti za mesto u reprezentaciji. Pročitajte intervju sa popularnim "Grujom" :

1. Koji su razlozi da pred kraj prošle godine dođeš u RK"Novi Beograd" ?

- Razlozi zbog kojih sam se vratio su pre svega lični, ali u Novom Beogradu postoji velika mogućnost napredovanja kroz kvalitetan rad, kvalitetne treninge i utakmice a naravno i da pomognem klubu koliko je u mojoj moći.

2. Kakav je igrački kadar i koje su ambicije u Prvoj ligi Centar?

- Pa igrački kadar je veoma dobar. Krasi nas dobra atmosfera i zajedništvo. Na polusezoni smo pojačani sa Mandićem i Savićem tako da mislim da će to dosta značiti kolektivu.

3. Prokomentariši prve tri utakmice u prolećnom delu?

- Dobro smo počeli prvenstvo jako važnom pobedom protiv Morave ali Sindjelic je bio jako nezgodan protivnik na terenu gde vladaju specifični uslovi za igru. U treću utakmicu smo ušli malo opuštenije i to nas je koštalo boda.

4. U sledećem kolu gostujemo Smederevu. Kakva su tvoja očekivanja?

- Ekipu Smedereva ne poznajem baš najbolje ali znam da su mlada i borbena ekipa tako da nam neće biti lako da im na njihovom terenu uzmemo bodove.

5. Koje su tvoje lične ambicije vezane za rukomet u narednom periodu?

- Moje lične ambicije se podudaraju sa ambicijam kluba da uđemo u baraž za Super ligu ali i naravno da napredujem kao pojedinac .

Dusan Andrejevic intervju

Prijatelji sajta

rukometni savez beograda rukometni savez srbije evropska rukometna federacija svetska rukometna federacija

teluslogo  balkan handball logo contractorbaner,-speed,-mali

Tizi balon centraBoreas