Summer Cup 2017
Baner

YouTube kanal

Baner

Dva prva mesta za 2000

Dva prva mesta za 2000
Završen je regularni deo mini lige za 2000. godište. Ekipe našeg kluba "Novi Beograd" i "NBGD" su u svojim grupama osvojile prvo mesto i na taj način potvrdile dominaciju tokom cele sezone.

Novi Beograd je u prvoj utakmici rutinski savladao Partizan 12-7, dok je u poslednjem kolu u direktnom susretu protiv do sada ne poraženog SKBG-a odlučivao ko će u polufinale i sa koje pozicije! Prvo puluvreme je bilo izuzetno izjednačeno što i sam rezultat govori (4-4). Čini se da smo prospustili nekoliko lepih prilika da imamo vođstvo... U nastavku meča smo potpuno dominirali terenom. Vrlo brzo napravili smo značajnu prednost (10-5) koju smo sa velikom borbenošću i jakom odbranom na kraju i povećali na maksimalnih 13-7 ! Sa ovim rezultatom SKBG je skliznuo na treću poziciju u grupi.

NBGD je u poslednjem kolu igrao sa još jednom neporaženom ekipom - Studentskim gradom. Meč dva komšijska kluba je bio izuzetno tvrd, u kojem su prednjačile odbrane. Rezultat prvog poluvremena 2-1 u korist naših momaka u pravom smislu odslikava dešavanja na terenu. U drugom poluvremenu je proradio i naš napad tako da smo meč bez većih problema priveli kraju...

U polufinalu Mini lige koje je na programu 9. i 23. februara sastaju se:

Novi Beograd - Studentski grad i NBGD - Crvena Zvezda

Prijatelji sajta

rukometni savez beograda rukometni savez srbije evropska rukometna federacija svetska rukometna federacija

teluslogo  balkan handball logo contractorbaner,-speed,-mali

Tizi balon centraBoreas