Summer Cup 2017
Baner

YouTube kanal

Baner

Sjajan provod, uspešna akcija

gatto-verde3Nezaboravno veče na kojem smo se družili, zabavili i povrh svega pokazali da smo kadri da zajedničkim snagama dosegnemo do svakog cilja. Ovako bi glasio rezime Svečanosti i Donatorske večeri na splavu “Gatto Verde” koje je priredio Rukometni klub Novi Beograd za članice ženskih grupa i njihove roditelje, rođake, prijatelje… Jedan od razloga što smo se okupili 17. decembra, pored proslave titule osvajača Kupa Beograda u seniorskoj konkurenciji i srebra devojčica na jakom turniru u Obrenovcu, bio je da prikupimo sredstva za trenerke naših članica. I u tome smo apsolutno uspeli. Na aukciji, a potom i otvorenoj prodaji unikatnih radova naših gracija na temu “Ja i rukomet” prikupljeno je 42.810,00 dinara i 50 evra pa nam ostaje još samo malo da bismo se na prvim takmičenjima u 2013. svi skupa pojavili u trenerkama našeg voljenog kluba.
gatto-verde2Krenimo redom. Već u 18,30 časova splav “Gatto Verde” je počeo da poprima crveno-bele boje našeg kluba. Štand sa divnim i originalnim proizvodima naših članica bio je prepun crteža, pisanih radova, bedževa, novogodišnjih ukrasa, postera, torbica, šolja, tacnica, minđušica, satova i ostalih radova koje su naše članice napravile samo za ovu priliku. U uvodu večeri, koju je na briljantan, duhovit i originalan način vodio veliki prijatelj kluba Aleksa Marković, naše članice su oduševile sve prisutne jedinstvenim izvođenjem pesme “Zemlja” EKV-a u kojoj su pevanje kombinovale sa kontrolom rukometne lopte. Za svoj nastup su nagrađene dugotrajnim aplauzom nakon čega je naša članica Una Savić, u stilu prekaljenih voditelja, pozdravila sve prisutne.

 


gatto-verde6Usledila je aukcija. Klupska majica sa potpisima svih naših seniora prodata je Nikoli Maksimoviću za 2.500 dinara, zidni sat sa motivima RK Novi Beograd dostigao je cenu 2.700, a otišao je u ruke Radomira Jovovića, dok je lopta sa potpisima svih naših članica “otišla” za 5.000 dinara a pazario je Aleksandar Lale Laović, prva zvezda našeg kluba. Najduže je trajala bitka za majicu ženske selekcije Srbije sa potpisima svih naših reprezentativki. Nakon dugotrajnog licitiranja prodata je za 7.700 dinara članu Upravnog odbora Rukometnog kluba Novi Beograd i istaknutom sportskom radniku Radomiru Jovoviću.
gatto-verde9Voditelj programa Aleksa potom je otvorio prodaju na štandu sa unikatnim radovima naših članica. Prisutni su se prosto utrkivali ne bi li došli do nekog rada i posle samo 20-tak minuta štand je bio gotovo prazan. gatto-verde1Naše članice su oduševile kreativnošću i smislom za umetnost budući da su radovi koje su napravile za ovu priliku ostavili bez daha sve prisutne. Kraj zvaničnog programa se bližio, a klub je priredio još jedno iznenađenje. Na podijumu za igru našli su se svi koji su želeli da se oprobaju u plesu. Nakon dve numere žiri su sastavu Nikola i Ivana Maksimović, Aleksandar Laović i Anja Penić nije imao ni najmanju dilemu. Za pobednike, koje očekuju majice sa njihovim imenima, proglasio je našu članicu Kristinu Kiki Stevanović i njenog oca Nebojšu koji su svojim plesom oduševili sve prisutne. U smiraju večeri Jovana Joca Nocić je digla na noge sve na splavu svojim igračkim umećem kojim je iznenadila sve. Nakon nezaboravnih sat i po vremena druženja, koje je svojim fotoaparatom ovekovečila Ljiljana Aleksić, rastali smo se puni utisaka i rešeni u nameri da slično druženje ponovimo što pre. (Više fotografija sa ovog događaja možete pogledati OVDE)


Rukometni klub Novi Beograd ovom prilikom zahvaljuje svima koji su uveličali Svečanost i Donatorsko veče.

Prijatelji sajta

rukometni savez beograda rukometni savez srbije evropska rukometna federacija svetska rukometna federacija

teluslogo  balkan handball logo contractorbaner,-speed,-mali

Tizi balon centraBoreas