Summer Cup 2017
Baner

YouTube kanal

Baner

Devojčicama srebro u Obrenovcu

turnir-u-obrenovcu2Devojčice Novog Beograda ostvarile su ogroman uspeh na izuzetno jakom turniru koji je u nedelju, 16. decembra 2012, održan u Bariču pored Obrenovca. Iako su se takmičile u konkurenciji igračica rođenih 2000. godine i mlađih naše gracije, sa ubedljivo najmlađom ekipom na turniru, osvojile su srebrnu medalju izgubivši u velikom finalu od domaćina Radničkog s 18:10.
Iako oslabljeni za nekoliko izuzetno važnih karika naš tim je s dva ubedljiva trijumfa zauzeo prvo mesto u svojoj grupi i tako došao u priliku da se bori za zlato. Prvo smo očitali lekciju Medicinaru iz Šapca savladavši ga s 26:15, a potom smo bili superiorni u duelu sa ekipom Putinci iz Rume slavivši s 25:15. Pre finala naša ekipa sastavljena od igračica 2002. godište bila je bolja u revijalnom meču protiv obrenovačkog Radničkog s 13:7.


turnir-u-obrenovcu3turnir-u-obrenovcu1turnir-u-obrenovcu4A onda je usledilo veliko finale. U punoj Sali Osnovne škole „14. oktobar“ u Bariču u kojoj je domaćin imao veliku podršku svojih navijača bili smo ravnopravan rival znatno iskusnijem i fizički neuporedivo jačem rivalu gotovo celo poluvreme. Ipak, u nastavku bitke za najsjajnije odličje osetio se nedostatatak nekih igračica. Nismo uspeli da izdržimo ritam, počeli smo da posustajemo i Radnički je zasluženo trijumfovao. Bez obzira na poraz u finalu naše gracije zaslužuju sve pohvale kako za izdanje na celom turniru tako i za ponašanje van terena. Na dostojan način su predstavile Novi Beograd na ovom turniru pokazavši da postaju značajan faktor na ženbskoj sceni srpskog rukometa.
Ova medalja je najbolja uvertira za Svečanost i Donatorsko veče ženskih grupa Rukometnog kluba Novi Beograd koje će se održati u ponedeljak, 17. Decembra 2012, na splavu „Gatto Verde“ na Novom Beogradu s početkom u 19 časova.

Prijatelji sajta

rukometni savez beograda rukometni savez srbije evropska rukometna federacija svetska rukometna federacija

teluslogo  balkan handball logo contractorbaner,-speed,-mali

Tizi balon centraBoreas